reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja bym nawet nie próbowała do buzi wziąć [emoji23] musiałby kilka m-cy w tajemnicy przede mną poćwiczyć :)

Mnie w sumie podbrzusze w ogole nie bolało... tylko jajniki tak kłuły. Ten z którego owulacja była częściej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To z coreczka tak mialam. Kuly mnie jajniki po owulacji i juz czulam ze zaciazylam po pierwszej probie bo nigdy tak nie mialam ... Kuly do okresu a potem wszystko przeszlo:)

reklama
Dita 333
Mam nadzieje że nie odebrałaś zle tego co napisałam:) że ktoś sie bardziej nakręca czy mniej;) Pisze tylko i wyłącznie o sobie i moich odczuciach i dziele się z tym z wami :) nie chciałam nikogo urazić;) Bo nie ukrywam boję się wizyty u lekarza. A wy bardziej "doświadczone" w temacie bo macie już dzieci itd bardzo mi pomagacie tym że mam się tu przed kim wygadać co mi leży na serduchu :biggrin2:

Moje objawy ciazowe to mdlosci od kilku dni, sennosc i bol cyckow. Bola mnie tak, ze jak stoje pod prysznicem i woda na nie leci to mam wrazenie, ze ktos w nie kamieniami napitala [emoji85] no i gigantyczne sie zrobily, a maz cierpi bo nie moze dotknac [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Dita 333
Mam nadzieje że nie odebrałaś zle tego co napisałam:) że ktoś sie bardziej nakręca czy mniej;) Pisze tylko i wyłącznie o sobie i moich odczuciach i dziele się z tym z wami :) nie chciałam nikogo urazić;) Bo nie ukrywam boję się wizyty u lekarza. A wy bardziej "doświadczone" w temacie bo macie już dzieci itd bardzo mi pomagacie tym że mam się tu przed kim wygadać co mi leży na serduchu :biggrin2:

Nie uraziłaś :) aż taka delikatuśna nie jestem [emoji5][emoji16][emoji106] No co ty :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje objawy ciazowe to mdlosci od kilku dni, sennosc i bol cyckow. Bola mnie tak, ze jak stoje pod prysznicem i woda na nie leci to mam wrazenie, ze ktos w nie kamieniami napitala [emoji85] no i gigantyczne sie zrobily, a maz cierpi bo nie moze dotknac [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png
Mój to cierpi bo ja nie mamy ochoty na .....:-D i słyszę non stop tekst i zaczęło się nuuuudne życie łóżkowe:-D:-D:-D

Mój to cierpi bo ja nie mamy ochoty na .....:-D i słyszę non stop tekst i zaczęło się nuuuudne życie łóżkowe:-D:-D:-D
Ja mam ochote i korzystam poki moge, bo potem jak brzuch wyskoczy to bede czula sie nie atrakcyjna, bede ociazala itp [emoji14] moj wlasnie o piersiach mowi, ze bedzie tesknil, bo mlodego karmilam 13 miesiecy i nie lubilam jak dotykal [emoji85]

4c3tskjoppjijysx.png

Ja usypiam zanim mąż kończy pracę, więc łóżkowe zabawy odpadają , na które i tak nie mam ochoty.

Ja mam ochote i korzystam poki moge, bo potem jak brzuch wyskoczy to bede czula sie nie atrakcyjna, bede ociazala itp
emoji14.png
moj wlasnie o piersiach mowi, ze bedzie tesknil, bo mlodego karmilam 13 miesiecy i nie lubilam jak dotykal
emoji85.png

4c3tskjoppjijysx.png

Mi po woli wraca ochota..bo i wzdecia mijaja!!!!! Hahaha
Ile sie usmialismy z tej dolegliwosci mojej w tej ciazy to nasze hahaha

W ogole dziewczyny te reklamy z biedronki a teraz ta z Lidla ...(jest sobota kup wiecej kup więcej) mnie rozwalaja!!!! Wreszcie ludzie beda miec wolne w niedziele! ..ale.za to w biedronce bede pracować 1h dluzej w piatek i sobote hehe musza swoje .
Ah ta kasa

Ostatnia edycja:
reklama
Piszecie jak szalone Dziewczyny i widzę, że coraz więcej nas :)
Ja właśnie wróciłam od Pani doktor, pytała tylko czy cieszymy się ze jestem w ciąży i umówiła mnie na spotkanie z polożną w środę. Tak jak myślałam, pierwsze usg dopiero w ok 12 tygodniu.

Do góry