reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Witaj :) Powiedz cos o sobie :)

To moja pierwsza ciąża i do tego bardzo wczesna. Wizytę mam na 8 tydz. Wiec śledzę forum póki co.

wnsdi0i.png
[/url]

reklama
Hej. Ja wczoraj wieczorem zauważyłam jakieś dziwne brązowe plamienie. Dziś się uspokoiło. Byłam u ginie, jest pęcherzyka i zarodek w macicy, na ten moment jest ok.

Witam i gratuluję nowym dziewczynom

Hej dziewczyny, naprawdę macie juz jakies objawy ciążowe typu mdłości i napady na rożne smaki? Ja narazie nie czuje żadnej różnicy. Na zmiany w objętości brzucha tez jeszcze za wcześnie. Ps. Ile optymalnie byłoby przytyć w ciąży?

Hej. Ja wczoraj wieczorem zauważyłam jakieś dziwne brązowe plamienie. Dziś się uspokoiło. Byłam u ginie, jest pęcherzyka i zarodek w macicy, na ten moment jest ok.

Witam i gratuluję nowym dziewczynom
Dobrze, ze to plamienie się uspokoiło. A powiedział z czego się wzięło?
Fajnie, że widziałaś pęcherzyk z zarodkiem :) gratuluję;)

Jassmin
Nie podglądaj tylko pisz :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, naprawdę macie juz jakies objawy ciążowe typu mdłości i napady na rożne smaki? Ja narazie nie czuje żadnej różnicy. Na zmiany w objętości brzucha tez jeszcze za wcześnie. Ps. Ile optymalnie byłoby przytyć w ciąży?

Ja mam problem ze spaniem. Chyba ze trzy noce bezsenności z rzędu. Teraz już ciut lepiej, ale i tak śpię zdecydowanie mniej niż zazwyczaj. I lekko ciągnie mnie w brzuchu. Poza tym nic a nic.

wnsdi0i.png

No jakieś objawy mamy. Niektóre kobitki nie mają żadnych przez całą ciąże i dzieci zdrowe się rodzą :) mdłości nie polecam ale niestety nie mam na to wpływu :(
A ile kobieta przytyje to zależy tez od masy wyjściowej. Te z większa startową mogą mniej przytyć, te chudziutkie trochę więcej. Niby tak do 15kg :)

Witam nowe dziewczyny, gratuluję ogromnie ;)

A ja postanowiłam dzisiaj po pracy namówić mojego Męża, żebyśmy posprzątali i właśnie niedawno skończyliśmy ;) weekend bez sprzątania, czyli coś co uwielbiam ;)
Jutro zamierzam pojechać na zakupy, choć tego nie znoszę, ale muszę kupić coś dla dwójki maluchów mojej koleżanki, a tak się zabierałam do internetowych zakupów, że brakło mi czasu... liczę tylko, że powie mi co potrzebują i szybciutko mi pójdzie - wolę kupić coś co im się przyda ;)

I korzystając z wiosennej pogody może wybiorę się do lasu z psiakiem ;)

Moje dziecko tez wieczorem obiecało mi, że mnie zabierze na spacer jutro :)jak mogłam odmówić ;)
Miłych zakupach życzę, zebys bardzo sie nie zmęczyła :)

reklama
Do góry