reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ojej biedny synek i biedna mamusia

Ja mam od nocy takie lekkie plamienie ale jestem dwa dni przed planowaną@
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Pobolewa mnie ten brzuch
Do tego narazie mój ukochany tak mocno jest przejęty sytuacja że cały czas jest nerwowo i mnie się to udziela idę zrobić dziś betę

Witajcie☺️ ja dowiedziałam się że się udało 3 dni temu. Zrobiłam test i wyszła bladziutka kreska, na drugi dzień powtórka i znowu bladzioch☺️ poza tym nie mam okresu i bolą mnie piersi. Aaa i jest to moja pierwsza ciąża. Także chętnie czytam wasze rady i przeżycia ☺️ dzisiaj mam zamiar zapisać się do lekarza ale nie wiem który tydzień będzie odpowiedni. Aby nie wyskoczyć za wcześnie, jak to u was wyglądało?

Balonsbalons
Plamienia w terminie @ się zdarzają, i to chyba nawet dość często. Niedługo powinny przejść :tak:
Mój tez przejęty, ale on zadaniowo myśli. Czyli jak zrobić remont, co zmienić, co kupić.. No i mnie pilnuje, żebym chora nie była albo żebym czegoś niedozwolonego nie jadła- tak jakbym nie wiedziała, czego mogę a czego nie ;)8-)

Ewel10
Witaj i gratuluję:)
Ja robiłam test bladzioch 21.02, 22.02 już ładna blada kreska, a wizytę mam dopiero 20.03 :laugh2: Myślę, że serduszko już będzie. A kiedy się umówić zależy ile jesteś w stanie wytrzymać, ale nawet na pęcherzyk ciążowy widoczny dobrze jest się umówić tydzień po terminie @. A tak trzy tygodnie po to już raczej pewno serduszko :yes:

Mnie już też wymioty chwyciły:(( jestem przerażona.... W zeszłej ciąży to musiałam co parę dni na kroplowki jeździć tak było ze mną już źle.. A teraz mam dziecko pod opieką a mąż właśnie dzisiaj w nocy wyjechal na dwa tygodnie w delegację :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mój to jest stuknięty też zadaniowy ale przegięty w tym temacie już musimy natychmiast kupić większe mieszkanie już dziś jedzie dowiadywać się o kredyt już dziś mamy iść do lekarza według niego i najlepiej mam leżeć hahaha a do tego sam mówi że źle się czuje przez nerwy itp. Przez co i ja się przejmuje
Oszaleć idzie

Mlody wyciagnal mnie na plac zabaw, poszlam z mysla, ze moze na swiezym powietrzu mi mdlosci mina, ale nieeeeeeee [emoji85]

4c3tskjoppjijysx.png

U mnie to dopiero 5 tydzień więc dopiero się dowiedzieliśmy, ale ciekawe kiedy u mojego męża pojawią się takie "objawy ciazy". Może jak usłyszy serduszko☺️

reklama
Mnie już też wymioty chwyciły:(( jestem przerażona.... W zeszłej ciąży to musiałam co parę dni na kroplowki jeździć tak było ze mną już źle.. A teraz mam dziecko pod opieką a mąż właśnie dzisiaj w nocy wyjechal na dwa tygodnie w delegację :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna Ty :sorry2: Może tylko na mdłościach się skończy, bez wymiotów..

Mój to jest stuknięty też zadaniowy ale przegięty w tym temacie już musimy natychmiast kupić większe mieszkanie już dziś jedzie dowiadywać się o kredyt już dziś mamy iść do lekarza według niego i najlepiej mam leżeć hahaha a do tego sam mówi że źle się czuje przez nerwy itp. Przez co i ja się przejmuje
Oszaleć idzie

To u mnie tak z remontem. To trzeba zrobić, i to kupić, ale leżeć na szczęście mi nie każe. Ale z tą szkarlatyną kuzyna Młodego też się przejął. I chodzi mówi, ze to niedobrze.
A to mnie nie uspokaja wcale. Chyba mimo wszystko ja bardziej spokojniej podchodzę do tematu ;)

Mlody wyciagnal mnie na plac zabaw, poszlam z mysla, ze moze na swiezym powietrzu mi mdlosci mina, ale nieeeeeeee [emoji85]

Niestety, nie ma tak dobrze:baffled: Wspólczuję... tobie i sobie :p

4c3tskjoppjijysx.png

Do góry