reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Bardzo mi sie podoba ten pomysl, ale lista mam na pierwszej stronie juz jest i Dita zrobila ja bardzo czytelna [emoji7]
Ale osobne watki ze zdjeciami usg czy brzuszkami jak najbardziej by sie przydaly :)

Właśnie się zorientowałam, choć sama wpisywałam na listę :rofl2:, że masz bardzo ładne imię :yes: Sara... bardzo fajne ;)

reklama
Właśnie się zorientowałam, choć sama wpisywałam na listę :rofl2:, że masz bardzo ładne imię :yes: Sara... bardzo fajne ;)
Dziekuje, mi dopiero niedawno ono zaczelo sie podobac :) Jako dziecko czulam sie skrzywdzona,ze mam rzadko spotykane imie [emoji85]

4c3tskjoppjijysx.png

No ja pamiętam, że u nas na forum te wątki z terminami wizyt i relacjami z nich były fajne. Po każdej wizycie znałyśmy termin następnej i na bieżąco ją uzupełniałyśmy. A w relacji pisałyśmy wszystko co i jak, oczywiście też w tym wątku, każda do relacji mogla się czegoś dopytać.

Tak sobie wspominam, że miałam termin na koniec sierpnia a urodziłam 31 lipca i jednak byłam lipcówką. Kilka urodziło już we wrześniu. Ciekawa jestem ile z nas będzie faktycznie tymi mamami z listopada. Bo ja mam termin na początek listopada i jakoś myślę o tym październiku, oczywiście zostaje z Wami mimo wszystko.

Witajcieee

No ja tez mysle ze urodze w październiku;)
Rodzilam przed terminem:)

Dzisiaj bylam rano taka glodna ze szybko aby cos zjesc a potem bylo normalnie niedobrze bleee takze widze ze juz czasem nie za fajnie sie czuje

No ja pamiętam, że u nas na forum te wątki z terminami wizyt i relacjami z nich były fajne. Po każdej wizycie znałyśmy termin następnej i na bieżąco ją uzupełniałyśmy. A w relacji pisałyśmy wszystko co i jak, oczywiście też w tym wątku, każda do relacji mogla się czegoś dopytać.

Tak sobie wspominam, że miałam termin na koniec sierpnia a urodziłam 31 lipca i jednak byłam lipcówką. Kilka urodziło już we wrześniu. Ciekawa jestem ile z nas będzie faktycznie tymi mamami z listopada. Bo ja mam termin na początek listopada i jakoś myślę o tym październiku, oczywiście zostaje z Wami mimo wszystko.

Ja tez powinnam być sierpniową mamą, a jestem lipcową:) Trzy tygodnie przed czasem, dlatego myślę, że będę październikową..no ale czas pokaże :)

Dziekuje, mi dopiero niedawno ono zaczelo sie podobac :) Jako dziecko czulam sie skrzywdzona,ze mam rzadko spotykane imie [emoji85]

Rzadkie i ładne;) Ja mam zwykłe, ale właściwie nie spotkałam drugiej Edyty ani w szkole, ani w pracy... 8-)

Edytka co do kaszku małego. .podloz mu moze cos pod materac by nie lezal calkowicie na płasko. Zalega mu to w nocy i temu kaszle. Inie dawac wykrztusnego syropu na noc ale to pewnie wiesz:)

U nas strasznie wieje wiatr i jest szaro buro na polu że aż nie chce się mi przez okno wyglądać:oo2: A tak mi ziiimno i słabo że mam nadzieje że nie przerodzi się to w jakieś grypsko:-( :(

reklama
Edytka co do kaszku małego. .podloz mu moze cos pod materac by nie lezal calkowicie na płasko. Zalega mu to w nocy i temu kaszle. Inie dawac wykrztusnego syropu na noc ale to pewnie wiesz:)

Tak, ustawiam mu wyżej poduszki, ale chwilę poleży i znowu na płaskim. On kocha spać na płasko. Z nogami np.na poręczy od łózka :p Byłam u lekarza, dostałam porządne inhalacje to szybko pomoże :yes:

U nas strasznie wieje wiatr i jest szaro buro na polu że aż nie chce się mi przez okno wyglądać:oo2: A tak mi ziiimno i słabo że mam nadzieje że nie przerodzi się to w jakieś grypsko:-( :(

jak nie ma innych objawów to nie nie ma co się zamartwiać na zapas ;) Bierz wit.C i jedz czosnek. Może być w kapsułkach, choć nie ma to jak ząbek czosnku :wink:

Witam sie w 25dc
Właśnie odebralam wynik bety.
34.4 to chyba niezly wynik na tym etapie?
Czwarty cykl staran przyniosl rezultat
Termin wychodzi mi na 22-23.11 a najleprze jest to ze mam juz córcie z ktorą mialam termin 23.11.2013

Gratuluję:)
Czyli poczęcie nastąpiło w tym samym czasie 8-) Córeczka dostanie prezent na urodziny :-D

Do góry