reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie to dopiero 5 tydzień więc dopiero się dowiedzieliśmy, ale ciekawe kiedy u mojego męża pojawią się takie "objawy ciazy". Może jak usłyszy serduszko☺️

Mi się mdłości pojawiły może z dwa, trzy dni po zrobieniu testu. Na początku przechodziły jak coś zjadłam nawet na dwie godziny, teraz właściwe przechodzą tylko jak jestem w trakcie jedzenia i może pół godziny po... o_O

reklama
U mnie najgorzej jest rano jestem taka słaba, gorąco mi się robi, okna od razu do otworzenia i jak najszybciej cokolwiek zjeść i się napić.

A u mnie jakby nasila się w ciągu dnia, wieczorem to masakra.. Nie wiem od czego to zależy.

Zmęczenie plus mega mdłości. Ach, te wspaniałe dolegliwości ciążowe :laugh2:
Ale nie narzekam, najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe :tak:

Tak sobie myślę, oczywiście to jest tylko propozycja, że za jakiś czas może porobimy osobne tematy, takie jak lista mam, może terminy naszych wizyt, jakiś z relacjami z tych wizyt coś takiego, potem jak będą nam rosły brzuchy to jakąś galerię, może jakiś osobny temat o naszej wadze. Tak, żeby łatwiej nam było śledzić informacje o sobie nawzajem, bo czasem zdarza się tak, że nie mamy możliwości czytać przez cały dzień, a potem łatwo znajdziemy te informacje i kilka osób nie będzie np tej samej osoby pytać jak było na wizycie.

Dzień dobry koleżanki ;-) ;)Ja mam totalny spadek mocy i energii najlepiej leżałabym cały dzień w łóżku pod kocykiem a cały świat mógłby nie istnieć....Budzę się z uczuciem głodu a ja tak naprawdę nie mam ochoty nic jeść akurat w tym momencie i mulii... Wczoraj o godzinie 22 odgrzewałam sobie rosół bo w dosłownie 5min zrobiłam się tak głodna że było mi nie dobrze że aż ręce i nogi miałam jak z waty, po zjedzeniu się uspokoiło. Ale gdy się już położyłam do łóżka to się czułam tak mdło... i musiałam na siłę zasnąć:oo: ehhh.... A tak to chyba wszystko w porządku ze mną;-) ;)

Tak sobie myślę, oczywiście to jest tylko propozycja, że za jakiś czas może porobimy osobne tematy, takie jak lista mam, może terminy naszych wizyt, jakiś z relacjami z tych wizyt coś takiego, potem jak będą nam rosły brzuchy to jakąś galerię, może jakiś osobny temat o naszej wadze. Tak, żeby łatwiej nam było śledzić informacje o sobie nawzajem, bo czasem zdarza się tak, że nie mamy możliwości czytać przez cały dzień, a potem łatwo znajdziemy te informacje i kilka osób nie będzie np tej samej osoby pytać jak było na wizycie.
Bardzo mi sie podoba ten pomysl, ale lista mam na pierwszej stronie juz jest i Dita zrobila ja bardzo czytelna [emoji7]
Ale osobne watki ze zdjeciami usg czy brzuszkami jak najbardziej by sie przydaly :)

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Ale pomysł ze zdjęciami z usg jest jak najbardziej fajny:) czy fotki brzuszków jak rosną :tak: I jeszcze jakieś zakupowe.. Np.jakie wózki, jakie i ile bodziaków, takie rzeczy :D

Do góry