reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie to dopiero 5 tydzień więc dopiero się dowiedzieliśmy, ale ciekawe kiedy u mojego męża pojawią się takie "objawy ciazy". Może jak usłyszy serduszko☺️

Mi się mdłości pojawiły może z dwa, trzy dni po zrobieniu testu. Na początku przechodziły jak coś zjadłam nawet na dwie godziny, teraz właściwe przechodzą tylko jak jestem w trakcie jedzenia i może pół godziny po... o_O

reklama
U mnie najgorzej jest rano jestem taka słaba, gorąco mi się robi, okna od razu do otworzenia i jak najszybciej cokolwiek zjeść i się napić.

A u mnie jakby nasila się w ciągu dnia, wieczorem to masakra.. Nie wiem od czego to zależy.

Zmęczenie plus mega mdłości. Ach, te wspaniałe dolegliwości ciążowe :laugh2:
Ale nie narzekam, najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe :tak:

Tak sobie myślę, oczywiście to jest tylko propozycja, że za jakiś czas może porobimy osobne tematy, takie jak lista mam, może terminy naszych wizyt, jakiś z relacjami z tych wizyt coś takiego, potem jak będą nam rosły brzuchy to jakąś galerię, może jakiś osobny temat o naszej wadze. Tak, żeby łatwiej nam było śledzić informacje o sobie nawzajem, bo czasem zdarza się tak, że nie mamy możliwości czytać przez cały dzień, a potem łatwo znajdziemy te informacje i kilka osób nie będzie np tej samej osoby pytać jak było na wizycie.

Dzień dobry koleżanki ;-) ;)Ja mam totalny spadek mocy i energii najlepiej leżałabym cały dzień w łóżku pod kocykiem a cały świat mógłby nie istnieć....Budzę się z uczuciem głodu a ja tak naprawdę nie mam ochoty nic jeść akurat w tym momencie i mulii... Wczoraj o godzinie 22 odgrzewałam sobie rosół bo w dosłownie 5min zrobiłam się tak głodna że było mi nie dobrze że aż ręce i nogi miałam jak z waty, po zjedzeniu się uspokoiło. Ale gdy się już położyłam do łóżka to się czułam tak mdło... i musiałam na siłę zasnąć:oo: ehhh.... A tak to chyba wszystko w porządku ze mną;-) ;)

Tak sobie myślę, oczywiście to jest tylko propozycja, że za jakiś czas może porobimy osobne tematy, takie jak lista mam, może terminy naszych wizyt, jakiś z relacjami z tych wizyt coś takiego, potem jak będą nam rosły brzuchy to jakąś galerię, może jakiś osobny temat o naszej wadze. Tak, żeby łatwiej nam było śledzić informacje o sobie nawzajem, bo czasem zdarza się tak, że nie mamy możliwości czytać przez cały dzień, a potem łatwo znajdziemy te informacje i kilka osób nie będzie np tej samej osoby pytać jak było na wizycie.
Bardzo mi sie podoba ten pomysl, ale lista mam na pierwszej stronie juz jest i Dita zrobila ja bardzo czytelna [emoji7]
Ale osobne watki ze zdjeciami usg czy brzuszkami jak najbardziej by sie przydaly :)

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Ale pomysł ze zdjęciami z usg jest jak najbardziej fajny:) czy fotki brzuszków jak rosną :tak: I jeszcze jakieś zakupowe.. Np.jakie wózki, jakie i ile bodziaków, takie rzeczy :D

Do góry