reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Gratulacje dziewczyny!!! Dobre wyniki byly do przewidzenia:):)

Mnie od wczoraj znowu piersi kluja i szczypia falami a szczegolnie sutki... No wrrrrrr zadrapalabym je..sa jak 2 stozki hahahaha smieszne takie hehe i urosly :)
W ogole zyly mam na calym.ciele niezle widoczne! Moze przez to tez ze sie nie opalam i blada sie zrobiłam wrr

Wczoraj poszalelismy i dzis tak mnie cmil brzuszek lekko ale pewnie to zbieg okolicZności. W ogole mi nie bylo zbytnio przyjemnie w przeciwienstwie do Meza haha lol! Chyba sie Zablokowałam czy cus wrrr

reklama
Hej dziewczyny!

Nie pisałam dawno, ale czytałam na bieżąco [emoji4]
Dzisiaj byłam na prenatlanych i wszystko jest dobrze. Dopiero dzisiaj poczułam, ze mogę się cieszyć i planować zmiany, typu przemeblowanie itd. Jestem po jednym poronieniu, a o Dzidziusia staraliśmy się prawie 2 lata wiec dzisiaj odetchnęłam [emoji173]️ nadal mam lekkie młodości mimo ze to koniec 13 tyg, jedzenie to przymus, ale to akurat w moim przypadku dobrze bo mam za dużo kg wiec im bardziej chudnę, tym lepiej ;))

Buziaki [emoji8]

Hej dziewczyny!

Dzisiaj byłam na prenatlanych i wszystko jest dobrze. Dopiero dzisiaj poczułam, ze mogę się cieszyć i planować zmiany, typu przemeblowanie itd. Jestem po jednym poronieniu, a o Dzidziusia staraliśmy się prawie 2 lata wiec dzisiaj odetchnęłam [emoji173]️ nadal mam lekkie młodości mimo ze to koniec 13 tyg, jedzenie to przymus, ale to akurat w moim przypadku dobrze bo mam za dużo kg wiec im bardziej chudnę, tym lepiej ;))

Buziaki [emoji8]
Gratulacje! Wiem co czujesz, tez dopiero dzisiaj zaczęłam na 100% cieszyć się tym maleństwem[emoji7] poronienie zostawia trwały ślad na psychice ale teraz musi być juz wszystko dobrze! Dzieciaczki zdrowe i to najważniejsze! Można zacząć myśleć o wyprawce, pokoiku i w ogóle snuć dalekosiezne plany [emoji4] jakieś podejrzenia co do płci?

Hej dziewczyny!

Buziaki [emoji8]
Super wiadomość!!! Wiem doskonale jaka to ulga;) to samo przezywalam w poniedzialek! Gratuluję

Gratulacje! Wiem co czujesz, tez dopiero dzisiaj zaczęłam na 100% cieszyć się tym maleństwem[emoji7] poronienie zostawia trwały ślad na psychice ale teraz musi być juz wszystko dobrze! Dzieciaczki zdrowe i to najważniejsze! Można zacząć myśleć o wyprawce, pokoiku i w ogóle snuć dalekosiezne plany [emoji4] jakieś podejrzenia co do płci?

Nie było niestety widać :) wszyscy mi przepowiadają synka, ale z córka tez tak mówili ;) i ma usg moja córa do 25 tygodnia chyba był chłopcem [emoji23][emoji23][emoji23] potem okazało się, ze ma spuchnięte wargi sromowe, które zaburzały obraz ;) i faktycznie urodziła się ze spuchniętymi ;)

Ale zadajemy tutaj przecież [emoji51][emoji23] tylko napisałam o zamknięcie wątku ze zdjęciami brzuszków i usg. Jak któraś nie chce to moze tu na publiczne wrzucać zdjęcia [emoji57]

Ja poki co to nawet z zaproszeniem nie jestem w stanie wejsc na ta zamknięta grupę [emoji51]

Dziewczyny Gratulacje za pomyślne badania ;)
Ogarniam tematy co gdzie bo głównie czytam tylko ten :)
U mnie plus 1 kg.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:

U mnie w 14t już ponad -3kg na wadze. Z synem w 18 tygodniu było + 6kg :)

Gratuluje wczorajszych badań, dobrze, że wszystko dobrze z maluchami!

Milego dnia mamusie i powodzenia na wizytach!!!

Ja poki co to nawet z zaproszeniem nie jestem w stanie wejsc na ta zamknięta grupę [emoji51]

a co się wyświetla?

reklama
Do góry