D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj poszalałam z mężem ale na razie żadnych objawów dodatkowych... za to czułam sie prawie jak dziewica [emoji23] jakaś wąska i w ogole [emoji28][emoji5] mężowi chyba pasowało Haha [emoji16][emoji23][emoji51]
Może nie zablokowałaś tylko miałaś taki dzień... następnym razem rzucisz sie na męża, że hej [emoji846]
Ja mam znow wysokawe, jade na acardzie profilaktycznie i tak oscyluje od 125/75 do 135 /85 a puls okolo 80-90
Ja właśnie mam podobne odczucia rzadziej niż przed ciąża mam siłę (nawet nie ochotę ale właśnie moc) na zabawy z mężem ale jak już dojdzie co do czego to jest super jakoś tak zupełnie inaczej i dla mnie odlotowo
Ja mam czasem 90/50 ale pył zawsze 70-75. Pytałam wczoraj lekarza (u niego ciśnienie oczywiście książkowe [emoji6]) i mówił ze gorsze jest nadciśnienie. Mogą być upały, zmęczenie, w ciąży czasem tak po prostu jest - dostałam pozwolenie na 1 kawę dziennie pod warunkiem że to będzie dobra kawa [emoji6] mam się tym nie martwić. Ty masz dodatkowo puls niski wiec nie wiem. Dopytac na dzisiejszej wizycie. Będzie dobrze!Dziewczyny, a jak z Waszym ciśnieniem? Ja mam bardzo niskie ok. 85/60 i puls 55. Wieczorami całkowicie tracę energię. Dziś mam wizytę u lekarza i może coś mi podpowie.
Ps idę do fryzjera włosy zrobić bo wyglądaja strasznie jakis balejaz
Oczywiście że czasami możnaJa przed ciaza miałam bardzi niskie, teraz skoczyło i w zasadzie jest prawidłowe, chociaż w takie dni jak dziś mysle ze pewnie spada...
Dziewczyny dziś mój pierwszy fast food w ciąży, kupiłam sobie fryty, usmażyłam na oleju i się objadlam. Jakie to dobre było.... raz na jakiś czas można teraz drzemka i będę mogła uznać dzień za udany.
Oj to ja ryzykuje bo już się objadlam lodów jak nigdy, magnumy, carte dory i oczywiście mc flurry złapałam je wszysztkieJa np. Boję się lodów. Wyczytałam gdzieś że można sorbet owocowe ale jakieś na bazie mleka to zawsze ryzyko że źle przechowywane itd i listerioza tokso... A ja sorbetow nie lubię. Mam ochotę na mc flurry!
A przechodziła toxo? Ja się nie mogę przełamać [emoji28]Oj to ja ryzykuje bo już się objadlam lodów jak nigdy, magnumy, carte dory i oczywiście mc flurry złapałam je wszysztkie
Niestety nieA przechodziła toxo? Ja się nie mogę przełamać [emoji28]