reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja wczoraj poszalałam z mężem ale na razie żadnych objawów dodatkowych... za to czułam sie prawie jak dziewica [emoji23] jakaś wąska i w ogole [emoji28][emoji5] mężowi chyba pasowało Haha [emoji16][emoji23][emoji51]
Może nie zablokowałaś tylko miałaś taki dzień... następnym razem rzucisz sie na męża, że hej [emoji846]

Haha wlasnie m.wszystko tak ciasne ze szok!!!! Niby mokro ale co z Tego jak ja mysle o tej szyjce i nie potrafie sie wyluzowac :( no tym razem musimy sobie jakos inaczej poradzic.. Chyba wole dmuchac na zimne
Ja mam znow wysokawe, jade na acardzie profilaktycznie i tak oscyluje od 125/75 do 135 /85 a puls okolo 80-90

Ja zawsze miałam niskie choc nie wiem jak bywalo. Teraz mam 100 na 55 a puls 75
Kawy nie pije (pijalam slabizne rozpuszczalna. A herbate zielpna rozcienczona jeszcze )

Ja właśnie mam podobne odczucia ;) rzadziej niż przed ciąża mam siłę (nawet nie ochotę ale właśnie moc) na zabawy z mężem ale jak już dojdzie co do czego to jest super ;) jakoś tak zupełnie inaczej i dla mnie odlotowo ;)

Odlotowo to mam przy orgazmie lecbtaczkowym ale nie przy penetracji hahababa
W ostatniwj ciazy tak mi sie na dlugo brzuch stawial ze musiałam zaciskac zeby by zrezygnowac bo pamietam ze po30 tyg ochpte mialam ogromna! No nic. Zazdroszcze wam!

Kupilam sobie dzis spodnie ciazowe i pare innych drobiazgów!:) wolny poranek sobie zrobilam hihi

Dziewczyny, a jak z Waszym ciśnieniem? Ja mam bardzo niskie ok. 85/60 i puls 55. Wieczorami całkowicie tracę energię. Dziś mam wizytę u lekarza i może coś mi podpowie.
Ja mam czasem 90/50 ale pył zawsze 70-75. Pytałam wczoraj lekarza (u niego ciśnienie oczywiście książkowe [emoji6]) i mówił ze gorsze jest nadciśnienie. Mogą być upały, zmęczenie, w ciąży czasem tak po prostu jest - dostałam pozwolenie na 1 kawę dziennie pod warunkiem że to będzie dobra kawa [emoji6] mam się tym nie martwić. Ty masz dodatkowo puls niski wiec nie wiem. Dopytac na dzisiejszej wizycie. Będzie dobrze!

Ps idę do fryzjera włosy zrobić bo wyglądaja strasznie jakis balejaz:)

No wlasnie rozjasnilabym koncowki i zafarbowala odrosty na czekoladke . i tak zrobię w weekend:)

W ogole znalazlam na necie ta gume ciazowa i tak mysle ze sobie 2 pary moich spodni przeszyje i je wykoncze juz .
Bylam kupic tylko sobie cos ale oczwywiscie dzieciakom ciuchy tez kupilam ... No bo ze jak he

Ja przed ciaza miałam bardzi niskie, teraz skoczyło i w zasadzie jest prawidłowe, chociaż w takie dni jak dziś mysle ze pewnie spada...

Dziewczyny dziś mój pierwszy fast food w ciąży, kupiłam sobie fryty, usmażyłam na oleju i się objadlam. Jakie to dobre było.... raz na jakiś czas można:D teraz drzemka i będę mogła uznać dzień za udany.

Ja przed ciaza miałam bardzi niskie, teraz skoczyło i w zasadzie jest prawidłowe, chociaż w takie dni jak dziś mysle ze pewnie spada...

Dziewczyny dziś mój pierwszy fast food w ciąży, kupiłam sobie fryty, usmażyłam na oleju i się objadlam. Jakie to dobre było.... raz na jakiś czas można:D teraz drzemka i będę mogła uznać dzień za udany.
Oczywiście że czasami można ;)

Ja wczoraj zjadłam kebab. Tzn M z córka zjedli oryginalnego dla mnie tylko mięsko z kebaba (mam zaufanie że świeże bo tam są wiecznie kolejki) a w domku M mi zrobił placek tortilli, salata, pomidor, ogórek i sos. Ależ było pycha [emoji7]

Ja np. Boję się lodów. Wyczytałam gdzieś że można sorbet owocowe ale jakieś na bazie mleka to zawsze ryzyko że źle przechowywane itd i listerioza tokso... A ja sorbetow nie lubię. Mam ochotę na mc flurry! ;)

Ja np. Boję się lodów. Wyczytałam gdzieś że można sorbet owocowe ale jakieś na bazie mleka to zawsze ryzyko że źle przechowywane itd i listerioza tokso... A ja sorbetow nie lubię. Mam ochotę na mc flurry! ;)
Oj to ja ryzykuje bo już się objadlam lodów jak nigdy, magnumy, carte dory i oczywiście mc flurry złapałam je wszysztkie :D

reklama
Do góry