reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

I ja dziś o 20 wizyta :)
I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!

reklama
Ja byłam pierwszy raz wczoraj ważona, więc właśnie nie wiem ile przybrałam odkąd jestem w ciąży, a ile przed ciążą, bo wagi w domu nie mam :rolleyes2:Dopiero teraz będę wiedzieć... Ale myślę, że większość to waga sprzed ciąży, nie ma co się okłamywać.. po zimie zostało :laugh2:

Bo nie ma reguły :) Albo ktoś ma problemy z zajściem, albo nie. Tabletki tylko wyciszają jajniki, a jak się przestaje brać to one wracają do swojej pracy :rolleyes: Po prostu niektóre kobiety mają jakieś problemy z płodnością, ale o tym nie wiedzą i biorą tabletki, żeby nie mieć dzieci. A jak przestają to czasami się okazuje, że mogły ich i tak nie brać, bo jest jakiś problem, z którym trzeba walczyć..

Jedź, jedź. Zobaczysz Bąbla i się uspokoisz ;)
A mi to wręcz lekarka mówiła żeby w pierwszych msc po anty uważać bo jest ryzyko ciąży mnogiej a raczej brak problemów z zajściem.

jakie masz wyniki?
IMG_20180411_114130.jpg

Załączniki

• IMG_20180411_114130.jpg
    IMG_20180411_114130.jpg
    351,3 KB · Wyświetleń: 494
Hej. Ja wybrałam się na spacer z córką. Raczej spacerek. Pierwszy raz od ponad tygodnia.
Brzuch Mo trochę urósł. Nie mojego wciągnąć i spodnie cisną jak siedzę. Mój nastrój to sinusoida. Raz boję się czy wszystko ok, raz jestem pełna optymizmu.

I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!
I ja dziś czekam na serducho. Wg moich obliczeń 8 tydz 5 dni więc mam nadzieję już zobaczyć :) na ostatniej wizycie nie widziałam. Generalnie wg OM powinien być 9tydz 5 dni ale ja chyba wiem kiedy to było i w sunie zgadza się z tym że na ostatniej wizycie za szybko na serduszko.
I ja też odebrałam wyniki badań i też wsZystko ok. I nawet mocz który całe życie wychodził źle jest ok :)

reklama
Do góry