reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

I ja dziś o 20 wizyta :)
I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!

reklama
Ja byłam pierwszy raz wczoraj ważona, więc właśnie nie wiem ile przybrałam odkąd jestem w ciąży, a ile przed ciążą, bo wagi w domu nie mam :rolleyes2:Dopiero teraz będę wiedzieć... Ale myślę, że większość to waga sprzed ciąży, nie ma co się okłamywać.. po zimie zostało :laugh2:

Bo nie ma reguły :) Albo ktoś ma problemy z zajściem, albo nie. Tabletki tylko wyciszają jajniki, a jak się przestaje brać to one wracają do swojej pracy :rolleyes: Po prostu niektóre kobiety mają jakieś problemy z płodnością, ale o tym nie wiedzą i biorą tabletki, żeby nie mieć dzieci. A jak przestają to czasami się okazuje, że mogły ich i tak nie brać, bo jest jakiś problem, z którym trzeba walczyć..

Jedź, jedź. Zobaczysz Bąbla i się uspokoisz ;)
A mi to wręcz lekarka mówiła żeby w pierwszych msc po anty uważać bo jest ryzyko ciąży mnogiej a raczej brak problemów z zajściem.

jakie masz wyniki?
IMG_20180411_114130.jpg

Załączniki

• IMG_20180411_114130.jpg
    IMG_20180411_114130.jpg
    351,3 KB · Wyświetleń: 486
Hej. Ja wybrałam się na spacer z córką. Raczej spacerek. Pierwszy raz od ponad tygodnia.
Brzuch Mo trochę urósł. Nie mojego wciągnąć i spodnie cisną jak siedzę. Mój nastrój to sinusoida. Raz boję się czy wszystko ok, raz jestem pełna optymizmu.

I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!
I ja dziś czekam na serducho. Wg moich obliczeń 8 tydz 5 dni więc mam nadzieję już zobaczyć :) na ostatniej wizycie nie widziałam. Generalnie wg OM powinien być 9tydz 5 dni ale ja chyba wiem kiedy to było i w sunie zgadza się z tym że na ostatniej wizycie za szybko na serduszko.
I ja też odebrałam wyniki badań i też wsZystko ok. I nawet mocz który całe życie wychodził źle jest ok :)

reklama
Do góry