I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!I ja dziś o 20 wizyta![]()
reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
jakie masz wyniki?Dziewczyny mam pytanie dzisiaj odebralam wyniki z toksoplazmozy I nie wiem czy dobre. A do lekarza jeszcze kawal drogi . Zna sie ktoras ?
Sasanka14
A mi to wręcz lekarka mówiła żeby w pierwszych msc po anty uważać bo jest ryzyko ciąży mnogiej a raczej brak problemów z zajściem.Ja byłam pierwszy raz wczoraj ważona, więc właśnie nie wiem ile przybrałam odkąd jestem w ciąży, a ile przed ciążą, bo wagi w domu nie mamDopiero teraz będę wiedzieć... Ale myślę, że większość to waga sprzed ciąży, nie ma co się okłamywać.. po zimie zostało
Bo nie ma regułyAlbo ktoś ma problemy z zajściem, albo nie. Tabletki tylko wyciszają jajniki, a jak się przestaje brać to one wracają do swojej pracy
Po prostu niektóre kobiety mają jakieś problemy z płodnością, ale o tym nie wiedzą i biorą tabletki, żeby nie mieć dzieci. A jak przestają to czasami się okazuje, że mogły ich i tak nie brać, bo jest jakiś problem, z którym trzeba walczyć..
Jedź, jedź. Zobaczysz Bąbla i się uspokoisz![]()
majacyr
Znamy się nie znamy. Napisz co tam masz.Dziewczyny mam pytanie dzisiaj odebralam wyniki z toksoplazmozy I nie wiem czy dobre. A do lekarza jeszcze kawal drogi . Zna sie ktoras ?
Mi ciśnienie te wyniki podniosły a okazało się że niepotrzebnie.
jakie masz wyniki?
Załączniki
Dodalalam zdjecieZnamy się nie znamy. Napisz co tam masz.
Mi ciśnienie te wyniki podniosły a okazało się że niepotrzebnie.
elleth
Hej. Ja wybrałam się na spacer z córką. Raczej spacerek. Pierwszy raz od ponad tygodnia.
Brzuch Mo trochę urósł. Nie mojego wciągnąć i spodnie cisną jak siedzę. Mój nastrój to sinusoida. Raz boję się czy wszystko ok, raz jestem pełna optymizmu.
Brzuch Mo trochę urósł. Nie mojego wciągnąć i spodnie cisną jak siedzę. Mój nastrój to sinusoida. Raz boję się czy wszystko ok, raz jestem pełna optymizmu.
Sasanka14
I ja dziś czekam na serducho. Wg moich obliczeń 8 tydz 5 dni więc mam nadzieję już zobaczyćI ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!
I ja też odebrałam wyniki badań i też wsZystko ok. I nawet mocz który całe życie wychodził źle jest ok
reklama
Sasanka14
A co tam się dzieje?Ja też dzis odebralam wyniki i wszystko gra poza tym wlasnie moczem. Nie wiem czy przyspieszyc wizyte u gina czy udac sie do zwyklego lekarza.