I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!I ja dziś o 20 wizyta
reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
jakie masz wyniki?Dziewczyny mam pytanie dzisiaj odebralam wyniki z toksoplazmozy I nie wiem czy dobre. A do lekarza jeszcze kawal drogi . Zna sie ktoras ?
Sasanka14
A mi to wręcz lekarka mówiła żeby w pierwszych msc po anty uważać bo jest ryzyko ciąży mnogiej a raczej brak problemów z zajściem.Ja byłam pierwszy raz wczoraj ważona, więc właśnie nie wiem ile przybrałam odkąd jestem w ciąży, a ile przed ciążą, bo wagi w domu nie mam Dopiero teraz będę wiedzieć... Ale myślę, że większość to waga sprzed ciąży, nie ma co się okłamywać.. po zimie zostało
Bo nie ma reguły Albo ktoś ma problemy z zajściem, albo nie. Tabletki tylko wyciszają jajniki, a jak się przestaje brać to one wracają do swojej pracy Po prostu niektóre kobiety mają jakieś problemy z płodnością, ale o tym nie wiedzą i biorą tabletki, żeby nie mieć dzieci. A jak przestają to czasami się okazuje, że mogły ich i tak nie brać, bo jest jakiś problem, z którym trzeba walczyć..
Jedź, jedź. Zobaczysz Bąbla i się uspokoisz
majacyr
Znamy się nie znamy. Napisz co tam masz.Dziewczyny mam pytanie dzisiaj odebralam wyniki z toksoplazmozy I nie wiem czy dobre. A do lekarza jeszcze kawal drogi . Zna sie ktoras ?
Mi ciśnienie te wyniki podniosły a okazało się że niepotrzebnie.
jakie masz wyniki?
Załączniki
Dodalalam zdjecieZnamy się nie znamy. Napisz co tam masz.
Mi ciśnienie te wyniki podniosły a okazało się że niepotrzebnie.
elleth
Hej. Ja wybrałam się na spacer z córką. Raczej spacerek. Pierwszy raz od ponad tygodnia.
Brzuch Mo trochę urósł. Nie mojego wciągnąć i spodnie cisną jak siedzę. Mój nastrój to sinusoida. Raz boję się czy wszystko ok, raz jestem pełna optymizmu.
Brzuch Mo trochę urósł. Nie mojego wciągnąć i spodnie cisną jak siedzę. Mój nastrój to sinusoida. Raz boję się czy wszystko ok, raz jestem pełna optymizmu.
Sasanka14
I ja dziś czekam na serducho. Wg moich obliczeń 8 tydz 5 dni więc mam nadzieję już zobaczyć na ostatniej wizycie nie widziałam. Generalnie wg OM powinien być 9tydz 5 dni ale ja chyba wiem kiedy to było i w sunie zgadza się z tym że na ostatniej wizycie za szybko na serduszko.I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa 8 tc). Powodzenia na wizytach!
I ja też odebrałam wyniki badań i też wsZystko ok. I nawet mocz który całe życie wychodził źle jest ok
reklama
Sasanka14
A co tam się dzieje?Ja też dzis odebralam wyniki i wszystko gra poza tym wlasnie moczem. Nie wiem czy przyspieszyc wizyte u gina czy udac sie do zwyklego lekarza.