reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A wiecie co mnie jeszcze dziwi. Przy toksoplazmozie wyszlo mi teraz oba ujemne czyli ze nie choruje ale i nie mam przeciwcial. Z ciekawosci znalazlam wyniki z poprzedniej ciazy i tam to IgG mialam dodatnie. Dodam ze oba badania byly wykonane w tym samym labolatorium. Czy to nie jest tak, ze jesli juz przechodzilam dana chorobe to przeciwciala powinny nyc zawsze?

To teraz mnie zaskoczyłaś :sorry: Mi tez wydawało się, że najlepszy wynik jest jak już się przechodziło i ma się przeciwciała, nie trzeba już się już tym martwić... I ja właśnie miałam pozytywne IgG, a negatywne Igm... Byłam pewna, że teraz będzie tak samo... A teraz to nie wiem, nie rozumiem? Tez myślałam, że przeciwciała są na zawsze?

I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No az się sama zdziwilam. Myslalam, ze to tak jak z rozyczka. Orzwchodzilam w dziecinstwie i IgG mam dodatni. Az wezme te stare wyniki i na wizycie zapytam czy to mozliwe czy moze jakis blad byl w badaniach teraz albo wtedy.

Jak się zapytasz to daj znać...aż sama jestem ciekawa. Ja dopiero teraz będę robić, zobaczę co mi wyjdzie... :oo:

Do góry