reklama
natala95
Fanka BB :)
Daj znać po wizycie jak fasolki [emoji8][emoji110][emoji110]Ja właśnie czekam pod gabinetem na usg, u mnie tez w moczu bakterie... zobaczymy
Sasanka14
Jeśli masz jakiś czas do wizyty to powtórz badanie.Wyszly mi bakterie liczne. I tez tak sie zastanawiam, moze powtorzyc, moze zle pobralam probke czy cos.
Sasanka14
Czekamy na serduszkaJa właśnie czekam pod gabinetem na usg, u mnie tez w moczu bakterie... zobaczymy
Sasanka14
Tak zrób. A jeśli będzie dalej nie tak to wtedy do lekarza.Wlasnie do wizyty mam jeszcze troche czasu. Jutro powtorze i moze od razu posiew zrobie jak i tak juz bede oddawac probke.
MangoWawa
wg mnie też 2 minusy, jest dobrze, ale trzeba powtarzać badanie jeszcze w ciąży. Ja podoby mam i miałam w 1 ciąży.
A wiecie co mnie jeszcze dziwi. Przy toksoplazmozie wyszlo mi teraz oba ujemne czyli ze nie choruje ale i nie mam przeciwcial. Z ciekawosci znalazlam wyniki z poprzedniej ciazy i tam to IgG mialam dodatnie. Dodam ze oba badania byly wykonane w tym samym labolatorium. Czy to nie jest tak, ze jesli juz przechodzilam dana chorobe to przeciwciala powinny nyc zawsze?
To teraz mnie zaskoczyłaś Mi tez wydawało się, że najlepszy wynik jest jak już się przechodziło i ma się przeciwciała, nie trzeba już się już tym martwić... I ja właśnie miałam pozytywne IgG, a negatywne Igm... Byłam pewna, że teraz będzie tak samo... A teraz to nie wiem, nie rozumiem? Tez myślałam, że przeciwciała są na zawsze?
D
Deleted member 178885
Gość
I ja dołączam do dzisiejszych wizyt, na szczęście już na 15:15[emoji4] wczoraj odebrałam wyniki tych wszystkich badań co są w pakiecie na pierwszy trymestr i wyszły super! Nawet hemoglobina która całe życie mam za nisko teraz jest w normie [emoji4] to moja druga wizyta na pierwszej był sam pecherzyk wiec dziś nie mogę się doczekać serduszka (połowa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No az się sama zdziwilam. Myslalam, ze to tak jak z rozyczka. Orzwchodzilam w dziecinstwie i IgG mam dodatni. Az wezme te stare wyniki i na wizycie zapytam czy to mozliwe czy moze jakis blad byl w badaniach teraz albo wtedy.
Jak się zapytasz to daj znać...aż sama jestem ciekawa. Ja dopiero teraz będę robić, zobaczę co mi wyjdzie...