reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Natala95 jak U Ciebie jak się czujesz ? Lepiej wszystko już? Od kiedy możesz się starać mniej więcej...
Ja byłam na wizycie 21 marca A teraz mam na 16 kwietnia uważam to za duża przerwę jak A początek ciąży żeby sprawdzić czy wszystko ok :/
No ale znowu nie plamie ani nic bólów nie ma stąd też nie panikuje ale strach jest :(
Psychicznie czuje się jeszcze okropnie ale fizycznie troszkę lepiej jutro mam wizytę muszę poprosić mojego gina o skierowanie na kontrolne usg ... Mam nadzieje że oczyscilam się sama chociaz jakoś dziwnie z tym krwawieniem u mnie ... Mam nadzieje że na IP sie nie pomylili i ze to naprawdę było poronienie .. Chciała bym żeby tak nie było ale jeśli to nie było to i okaże się ze przez ich blad stało sie najgorsze to zakładamy sprawę ... Nie wiem staram se nic nie wmawiać i cierpliwie poczekać na wizytę ... Ale z tym krwawieniem jakoś dziwnie ... Krawawilam troszke w sobotę w niedzielę trochę mocniej a w poniedziałek i wczoraj bardziej plamilam zobacze jak to dziś będzie ... A mówili że powinnam krwawic z tydzień czasu ... Nie mam na to sil...

To ile Ty masz wzrostu ze wazysz tylko 56 kg normalnie zazdroszcze tej wagi [emoji33][emoji106] a Ty się przejmujesz ze przytylas to juz sie boje ile wazylas przed ciążą

Całe 1,61 :laugh2: Normalna waga u mnie to tak 52kg. Myślałam, że przytyłam wcześniej tak do 54. Ale widocznie musiałam więcej przybrać:) :rolleyes2:

Natala95 jak U Ciebie jak się czujesz ? Lepiej wszystko już? Od kiedy możesz się starać mniej więcej...
Ja byłam na wizycie 21 marca A teraz mam na 16 kwietnia uważam to za duża przerwę jak A początek ciąży żeby sprawdzić czy wszystko ok :/
No ale znowu nie plamie ani nic bólów nie ma stąd też nie panikuje ale strach jest :(

Ja mam wizyty co trzy tygodnie, teraz przez weekend majowy, cztery tygodnie. Ale czas szybko leci:) Jak nic się nie dzieje, to może być taka przerwa :tak:

Czesc dziewczyny mam termin na 16 listopada moge sie dolaczyc? :)

Jasne:) Witamy i gratuluję!:tak:

Hej, dziś się obudziłam z brązowym plamieniem... i nie wiem co robić. Czy znów lecieć do gina czy poczekać i nie panikować. Właśnie teraz mniej więcej przypadałby termin @. Ale w końcu lekkie plamienia miałam już w zeszłym tygodniu...
O @Anuś89 widze ze nie tylko ja sie skusilam na to forum od staraczek ;) ja Kochana na Twoim miejscu bym zadzwonila do tego lekarza. Lub nawet pojechalabym na pogotowie. Wole dmuchac na zimne

Też mam podobnie, bo byłam u lekarza w ubiegły piątek a teraz wizyta ma być 18.05. spróbuję się zarejestrować do innego lekarza, bo tamten mi nie pasuje.

Psychicznie czuje się jeszcze okropnie ale fizycznie troszkę lepiej jutro mam wizytę muszę poprosić mojego gina o skierowanie na kontrolne usg ... Mam nadzieje że oczyscilam się sama chociaz jakoś dziwnie z tym krwawieniem u mnie ... Mam nadzieje że na IP sie nie pomylili i ze to naprawdę było poronienie .. Chciała bym żeby tak nie było ale jeśli to nie było to i okaże się ze przez ich blad stało sie najgorsze to zakładamy sprawę ... Nie wiem staram se nic nie wmawiać i cierpliwie poczekać na wizytę ... Ale z tym krwawieniem jakoś dziwnie ... Krawawilam troszke w sobotę w niedzielę trochę mocniej a w poniedziałek i wczoraj bardziej plamilam zobacze jak to dziś będzie ... A mówili że powinnam krwawic z tydzień czasu ... Nie mam na to sil...

Bardzo ci współczuję. Teraz to chyba musisz uzbroić się w cierpliwości... Kiedy będziesz mieć usg sprawdzające jak tam w środku?

reklama
Hej, dziś się obudziłam z brązowym plamieniem... i nie wiem co robić. Czy znów lecieć do gina czy poczekać i nie panikować. Właśnie teraz mniej więcej przypadałby termin @. Ale w końcu lekkie plamienia miałam już w zeszłym tygodniu...
Ja też bym wolała to sprawdzić ... Jesli zajde w następna ciążę o ile psychika mi na to pozwoli to chyba pójdę prywatnie i bede prosiła o jak najczęstsze wizyty

Do góry