Anuś89
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny mam termin na 16 listopada moge sie dolaczyc?![]()
Czekałam na Ciebie![emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Psychicznie czuje się jeszcze okropnie ale fizycznie troszkę lepiej jutro mam wizytę muszę poprosić mojego gina o skierowanie na kontrolne usg ... Mam nadzieje że oczyscilam się sama chociaz jakoś dziwnie z tym krwawieniem u mnie ... Mam nadzieje że na IP sie nie pomylili i ze to naprawdę było poronienie .. Chciała bym żeby tak nie było ale jeśli to nie było to i okaże się ze przez ich blad stało sie najgorsze to zakładamy sprawę ... Nie wiem staram se nic nie wmawiać i cierpliwie poczekać na wizytę ... Ale z tym krwawieniem jakoś dziwnie ... Krawawilam troszke w sobotę w niedzielę trochę mocniej a w poniedziałek i wczoraj bardziej plamilam zobacze jak to dziś będzie ... A mówili że powinnam krwawic z tydzień czasu ... Nie mam na to sil...Natala95 jak U Ciebie jak się czujesz ? Lepiej wszystko już? Od kiedy możesz się starać mniej więcej...
Ja byłam na wizycie 21 marca A teraz mam na 16 kwietnia uważam to za duża przerwę jak A początek ciąży żeby sprawdzić czy wszystko ok :/
No ale znowu nie plamie ani nic bólów nie ma stąd też nie panikuje ale strach jest![]()
To ile Ty masz wzrostu ze wazysz tylko 56 kg normalnie zazdroszcze tej wagi [emoji33][emoji106] a Ty się przejmujesz ze przytylas to juz sie boje ile wazylas przed ciążą
Natala95 jak U Ciebie jak się czujesz ? Lepiej wszystko już? Od kiedy możesz się starać mniej więcej...
Ja byłam na wizycie 21 marca A teraz mam na 16 kwietnia uważam to za duża przerwę jak A początek ciąży żeby sprawdzić czy wszystko ok :/
No ale znowu nie plamie ani nic bólów nie ma stąd też nie panikuje ale strach jest![]()
O @Anuś89 widze ze nie tylko ja sie skusilam na to forum od staraczekHej, dziś się obudziłam z brązowym plamieniem... i nie wiem co robić. Czy znów lecieć do gina czy poczekać i nie panikować. Właśnie teraz mniej więcej przypadałby termin @. Ale w końcu lekkie plamienia miałam już w zeszłym tygodniu...
Też mam podobnie, bo byłam u lekarza w ubiegły piątek a teraz wizyta ma być 18.05. spróbuję się zarejestrować do innego lekarza, bo tamten mi nie pasuje.Natala95 jak U Ciebie jak się czujesz ? Lepiej wszystko już? Od kiedy możesz się starać mniej więcej...
Psychicznie czuje się jeszcze okropnie ale fizycznie troszkę lepiej jutro mam wizytę muszę poprosić mojego gina o skierowanie na kontrolne usg ... Mam nadzieje że oczyscilam się sama chociaz jakoś dziwnie z tym krwawieniem u mnie ... Mam nadzieje że na IP sie nie pomylili i ze to naprawdę było poronienie .. Chciała bym żeby tak nie było ale jeśli to nie było to i okaże się ze przez ich blad stało sie najgorsze to zakładamy sprawę ... Nie wiem staram se nic nie wmawiać i cierpliwie poczekać na wizytę ... Ale z tym krwawieniem jakoś dziwnie ... Krawawilam troszke w sobotę w niedzielę trochę mocniej a w poniedziałek i wczoraj bardziej plamilam zobacze jak to dziś będzie ... A mówili że powinnam krwawic z tydzień czasu ... Nie mam na to sil...
Ja też bym wolała to sprawdzić ... Jesli zajde w następna ciążę o ile psychika mi na to pozwoli to chyba pójdę prywatnie i bede prosiła o jak najczęstsze wizytyHej, dziś się obudziłam z brązowym plamieniem... i nie wiem co robić. Czy znów lecieć do gina czy poczekać i nie panikować. Właśnie teraz mniej więcej przypadałby termin @. Ale w końcu lekkie plamienia miałam już w zeszłym tygodniu...