reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Współczuję !!!!! Oby było wszystko wporzadku..różne historie się słyszało a potem okazywało się co innego ...
Także mam nadzieję że u was tak miało by a nie błąd lekarzy :/
Też mam taka nadzieję że jeżeli juz to ze los tak chciał bo jeżeli dowiem się ze z błędu lekarza to chyba ich tam rozniose ... Bo to moja trzecia ciąża byla w dwóch poprzednich zero problemow i nie mogę zrozumieć dlaczego to się stało [emoji22]

Hej, dziś się obudziłam z brązowym plamieniem... i nie wiem co robić. Czy znów lecieć do gina czy poczekać i nie panikować. Właśnie teraz mniej więcej przypadałby termin @. Ale w końcu lekkie plamienia miałam już w zeszłym tygodniu...

A ty bierzesz jakiś duphaston albo luteinę? To powinno pomóc... Może pojedź na IP?

Dziewczyny fajnie że już po wizytach:) Ja dzisiaj dopiero na 20:00 jadę na pierwszą wizytę:) Zobaczymy co mi powie. Trochę się denerwuję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Ja tez miałam pierwszą wizytę w siódmym tygodniu :) Będzie serduszko już biło :) Trzymam kciuki!

Bardzo ci współczuję. Teraz to chyba musisz uzbroić się w cierpliwości... Kiedy będziesz mieć usg sprawdzające jak tam w środku?
Właśnie dlatego mam jutro wizytę aby wziąć skierowanie i wtedy będę ustalać termin w sobote mam zrobic betę żeby sprawdzić czy przyrost spadł ...

Dla mnie też to nie zrozumiałe skoro dwie poprzednie były zdrowe i całe ...
Ale moja koleżanka była w 9 tygodniu i pojechała w 12 i było ok potem pojechała w 15 i płód martwy od kilku Tyg
..i wielkie halo jak to ...A zrobili sekcję i okazało się że płód zdrowy poprostu serce stanęło ;/
Ja wiem różne przypadki się zdarzają ale jakoś nie może do mnie dotrzeć dlaczego i wgl no ale oby to nie było z błędu lekarza ...

reklama
Do góry