D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam taka nadzieję że jeżeli juz to ze los tak chciał bo jeżeli dowiem się ze z błędu lekarza to chyba ich tam rozniose ... Bo to moja trzecia ciąża byla w dwóch poprzednich zero problemow i nie mogę zrozumieć dlaczego to się stało [emoji22]Współczuję !!!!! Oby było wszystko wporzadku..różne historie się słyszało a potem okazywało się co innego ...
Także mam nadzieję że u was tak miało by a nie błąd lekarzy :/
Hej, dziś się obudziłam z brązowym plamieniem... i nie wiem co robić. Czy znów lecieć do gina czy poczekać i nie panikować. Właśnie teraz mniej więcej przypadałby termin @. Ale w końcu lekkie plamienia miałam już w zeszłym tygodniu...
Dziewczyny fajnie że już po wizytach Ja dzisiaj dopiero na 20:00 jadę na pierwszą wizytę Zobaczymy co mi powie. Trochę się denerwuję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Właśnie dlatego mam jutro wizytę aby wziąć skierowanie i wtedy będę ustalać termin w sobote mam zrobic betę żeby sprawdzić czy przyrost spadł ...Bardzo ci współczuję. Teraz to chyba musisz uzbroić się w cierpliwości... Kiedy będziesz mieć usg sprawdzające jak tam w środku?
Ja wiem różne przypadki się zdarzają ale jakoś nie może do mnie dotrzeć dlaczego i wgl no ale oby to nie było z błędu lekarza ...Dla mnie też to nie zrozumiałe skoro dwie poprzednie były zdrowe i całe ...
Ale moja koleżanka była w 9 tygodniu i pojechała w 12 i było ok potem pojechała w 15 i płód martwy od kilku Tyg
..i wielkie halo jak to ...A zrobili sekcję i okazało się że płód zdrowy poprostu serce stanęło ;/