reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
Tylko pytanie w Internecie jest że 7 mm to 7 tydzien a lekarz powiedział że 5 i w co tu wierzyć. Bardziej lekarzowi chyba co nie?
Może miał na myśli 5 od owulacji. To 7 od miesiaczki także wszystko się zgadza - gratulacje![/QUOTE]
mamigotka
Nie jest łatwo, ponieważ była to długo wyczekiwana ciąża. Szczerze mówiąc to jak nie dotarło jeszcze do mnie do końca, że jestem w ciąży to i tak samo nie dotarło to, że już w tej ciąży nie jestem. Ale wytłumaczyłam sobie, że lepiej teraz niż w późniejszym terminie stracić ciążę, czy lepiej niż gdyby dziecko miałoby być ciężko chore.. Obawiam się teraz bardzo zrostów po łyżeczkowaniu i tego, że znowu może mnie czekać długie staranie o kolejną ciążę. Ale mam nadzieję, że jeszcze będę szczęśliwą mamą.[emoji8] jak się dziewczyny czujecie?
MangoWawa
nawet jeśli ja złożyłam wypowiedzenie
chyba tak, ale najlepiej dopytać kogoś kto się dobrze zna na prawie pracy. Na tej stronie jest numer infolinii gdzie można uzyskać informacje:
Link do: Nieodpłatne porady prawne w zakresie prawa pracy
Ja po wizycie.
Bąbel ma 3,50cm więc urósł znacznie[emoji4] słuchałam serduszka, biło 176uderzeń na minutę [emoji173]️widziałam na monitorze jak go mierzył, że wg usg w dalszym ciągu jest większy niż wg terminu OM. Wg suwaka jestem 9+5, a na monitorze widziałam raz 10+1,a raz nawet 10+5 [emoji16]
Taki mały człowieczek już [emoji5]
Dał mi skierowanie do szpitala na te testy pappa, bo ja z racji wieku mam darmowe-na 26albo 27 kwietnia [emoji58]a następna wizyta u niego dopiero za m-c 8maja[emoji58]
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt [emoji4]
Bąbel ma 3,50cm więc urósł znacznie[emoji4] słuchałam serduszka, biło 176uderzeń na minutę [emoji173]️widziałam na monitorze jak go mierzył, że wg usg w dalszym ciągu jest większy niż wg terminu OM. Wg suwaka jestem 9+5, a na monitorze widziałam raz 10+1,a raz nawet 10+5 [emoji16]
Taki mały człowieczek już [emoji5]
Dał mi skierowanie do szpitala na te testy pappa, bo ja z racji wieku mam darmowe-na 26albo 27 kwietnia [emoji58]a następna wizyta u niego dopiero za m-c 8maja[emoji58]
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt [emoji4]
azamamew
No i jednak będę grudniową mamusią [emoji3]
Termin mam na 4.12 [emoji6]
Spokojnie możesz się załapać na listopad, to tylko cztery dni Ja myślę, że będę październikową, termin mam na 4 listopada, ale po wizycie lekarskiej upewniłam się, że czeka mnie szybszy poród jak z córką.
Zdaje sobie z tego sprawę [emoji6] chociaż córkę urodziłam dokładnie w dniu terminu [emoji3]Spokojnie możesz się załapać na listopad, to tylko cztery dni
reklama
Sasanka14
Będziesz wspaniałą mamą! Trzymam kciuki [emoji8]Nie jest łatwo, ponieważ była to długo wyczekiwana ciąża. Szczerze mówiąc to jak nie dotarło jeszcze do mnie do końca, że jestem w ciąży to i tak samo nie dotarło to, że już w tej ciąży nie jestem. Ale wytłumaczyłam sobie, że lepiej teraz niż w późniejszym terminie stracić ciążę, czy lepiej niż gdyby dziecko miałoby być ciężko chore.. Obawiam się teraz bardzo zrostów po łyżeczkowaniu i tego, że znowu może mnie czekać długie staranie o kolejną ciążę. Ale mam nadzieję, że jeszcze będę szczęśliwą mamą.