reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Chrzciny wypadły super. Mały pol mszy patrzył na choinki z lampkami, a pol przespał, na imprezie chodził z rak do rak i znosił to dzielnie [emoji5]ja znalazłam swój kostium z Zary, nie byłam może sexy mamą, ale za to elegancką Haha [emoji16]
W niedziele Kubuś skończył 11tygodni, a jeszcze okresu nie dostałam.. mimo karmienia mieszanego [emoji848] dziwne, że niektóre kobietki, które karmią wyłącznie kp go dostały, a ja jeszcze nie... może przez te nocne karmienia? Bo właśnie w nocy karmie tylko piersią i to 2razy zawsze, a nad ranem od 4-5to już czasem co godzinę, półtora do 9rano. Nie wiem... ale czekam jak na szpilkach, jak na pierwsza miesiączkę [emoji28]

Góraleczka89
110ml wow[emoji85] mój rekord to 50ml[emoji23][emoji23] ja do tej pory ściągam na raty jak chcę uzbierać więcej mleka [emoji28]

Sylwka spędziłam w domu, z bratem męża i jego żoną, a także ich siostrą [emoji5] miło i przyjemnie[emoji106]

Laski szcześliwego!!! Moje żaby dopiero zasneły świętowaliśmy sami w domku ale zrobiliśmy sobie party z picolo i słodyczami

Co do wyników dzis mialam odebrac ale sie bałam i odbiore w środę.
To są badania genetyczne.
Wierzę w to ze mam zdrowe dziecko
I chcę by tak zostało dlatego nowy rok witaliśmy jak gdyby nigdy nic
20181231_210426.jpg
20190101_000200.jpg

My dziś po szczepieniu, jedno wkłucie. Za dwa tygodnie pneumokoki. Tomcio zniósł to dobrze.

O co chodziło ze spaniem przy świetle? Górne światło całą noc się świeci?

Jak usypiam Tomasza to tylko lampka nocna i jak wstaję do niego również. Nie wyobrażam sobie brać go po ciemku z łóżeczka i dostawiać do cyca. A śpimy przy zgaszonej lampce..
Teraz młody ciumka cycusia.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Nam położna mówiła, że przy świetle szyszynka lepiej działa i mniejsze ryzyko śmierci lozeczkowej, ale to nie chodzi o pełne światło tylko o polmrok. My kupiliśmy takiego misia-lampkę za 20-30zl w leroy i stoi na ziemi i świeci. Bardzo delikatnie...

Hej :) Szczesliwego Nowego Roku dla Was i całych rodzin :)... Tak zastanawiam się. Czy swoich chrzestnych też zapraszaliscie na chrzciny?
U nas było tak że chrzcilismy syna na swoim ślubie więc miał bardzo duuuzo gości[emoji6] Ale teraz tylko najblizsza rodzina tzn nasi rodzice i rodzeństwo i chrzestni jeśli to będzie ktoś inny niż rodzeństwo [emoji4] Ale zdecydowanie nikt więcej. Z pewnością nie nasi chrzestni bo z ich rodzinami to wyjdzie dodatkowo 20 osób...
Szczęścia w Nowym roku! Żeby nasze dzieci miały uśmiechnięte mamy [emoji16]

reklama
Chrzciny wypadły super. Mały pol mszy patrzył na choinki z lampkami, a pol przespał, na imprezie chodził z rak do rak i znosił to dzielnie [emoji5]ja znalazłam swój kostium z Zary, nie byłam może sexy mamą, ale za to elegancką Haha [emoji16]
W niedziele Kubuś skończył 11tygodni, a jeszcze okresu nie dostałam.. mimo karmienia mieszanego [emoji848] dziwne, że niektóre kobietki, które karmią wyłącznie kp go dostały, a ja jeszcze nie... może przez te nocne karmienia? Bo właśnie w nocy karmie tylko piersią i to 2razy zawsze, a nad ranem od 4-5to już czasem co godzinę, półtora do 9rano. Nie wiem... ale czekam jak na szpilkach, jak na pierwsza miesiączkę [emoji28]

Góraleczka89
110ml wow[emoji85] mój rekord to 50ml[emoji23][emoji23] ja do tej pory ściągam na raty jak chcę uzbierać więcej mleka [emoji28]

Sylwka spędziłam w domu, z bratem męża i jego żoną, a także ich siostrą [emoji5] miło i przyjemnie[emoji106]
Fakt ze ostatnio sciagałam dwa tygodnie temu i było coś koło 70, a teraz może już Mały wieksze zapotrzebowanie, bo ostatnio więcej ciumka[emoji4]

Do góry