reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry mamuśki
Mam problem. Od kilku dni nie karmię piersią ponieważ biorę teraz duomox co 8 godz i po 2 tabletki Ibuprom pyralgina paracetamol co się da na ból zęba którego mi doktorowa tylko zatruła. Czekam aż przestanie boleć żeby to wyrwać i zdjęcia zrobić. Mimo odciagania nie mam już pokarmu w piersiach cycu i mam miękkie i ostatnio kilka kropelek poleciało. Boję się bo chciała bym wrócić do karmienia. Mały dostaje bebiko 1 I zaczęły się problemy z kupka nie może się wykupkac.
Byliśmy u pediatry nic nie powiedział że mleko złe tylko przepisał mu kilka leków na wzdęcia i kolki. Od wczoraj dostaje i narazie tylko jaki puszcza a żeby sie wykupkal musimy go wspomóc termometrem. Kupki są żółte ale gęste z grutkami. Co poradzić ?

Ps. Kolejny problem to w dzień śpi i je a około 21 zaczyna się płacz marudzenie itp nie mogę bo przyzwyczaić dzień noc. Może jest za mały w piątek kończy miesiąc. Poradzcie proszę.
Pozdrawiam.
U nas Małgosia miała zaparcia po Bebilonie. Po zmianie na Hipp Combiotik robi kupy codziennie ;) Polecam to mleczko. Są o nim dobre opinie i dużo mam obserwuje po nich poprawę, ustąpienie zaparć i kolek.

U nas Małgosia miała zaparcia po Bebilonie. Po zmianie na Hipp Combiotik robi kupy codziennie ;) Polecam to mleczko. Są o nim dobre opinie i dużo mam obserwuje po nich poprawę, ustąpienie zaparć i kolek.
Mogę spróbować tego mleczka na pewno nie zaszkodzi ale leki i tak mu muszę podawać kurczę 130 zł wydalam na leki szkoda by było żeby teraz leżały w szafce.

reklama
Do góry