Ja mam zgłosić się o 7 w czwartek i wiecie co zastanwiam sie czy 22 to juz strzelec czy skorpion? Bo roznie pisza to tak jak z panna i lwem niby od 23.08 a czasem 22.08 ktos cos?Wiesz co ,ja bylam bardzo zdziwiona, ze moj gin nie wypisal mi skierowania na cc, ani nawet zadnego papierka nie dostalam, ze mam polozenie miednicowe. Jak poszlam do szpitala to wlasciwie nie wiedzialam jak zaczac rozmawiac na izbie przyjec. Ale tam babeczka mi powiedziala, ze to normalne. Lekarz nie musi mi nic wypisywac, jesli nic sie nie dzieje to zglaszam sie na min 5 dni przed terminem. Oni i tak beda robic szereg badan, zrobia kolejne USG, KTG itd. Dlatego musze przyjechac dzien wczesniej. Jesli masz termin na piatek to juz jutro mozesz sie zglosic. Wez torbe i wszystkie niezbedne papiery i oczywiscie daj nam znac. Pozdrawiam
Nie wiem czemu zaczynam się obawiac tego szpitala ;( wy wszystkie chcecie juz urodzić a ja jakoś jeszcze z miesiac bym poczekala , nie zebym nie chciała malej poprostu ta ciąża ALE PIERWSZA zleciała tak ekspresowo ze nawet nie zdążyłam zatrybic ze jestem w niej a ze sie konczy to juz wogole
Dzis byla pierwsza noc na nowym mieszkaniu, i pierwszy śnieg
@Dita_333 Ty masz chociaż kurtke na zime a ja nawet tego nie mam ,w tym obecnym rozmiarze haha