reklama
Weronikakrz
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
Ja już jednak chyba zrezygnuje prawie godzinę ż nia walczyłam żeby złapała dobrze i oczywiście się poryczalam bo niechce ciągnąć tylko odrazu puszcza i piszczy ale będę odciągac moje mleko dopóki będę miała
Paulianna89
Dziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]
Mama Zuzi i Antosia
Serdecznie gratuluję [emoji8]Dziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
Nie załamuj się, wiem że chcesz kp, ale te nerwy, placz nie pomagają. I tak dajesz jej ile możesz bo odciągasz. Spokojnie, najważniejsze aby głodna nie była i przybierała na wadze.Gratulacje
Ja już jednak chyba zrezygnuje prawie godzinę ż nia walczyłam żeby złapała dobrze i oczywiście się poryczalam bo niechce ciągnąć tylko odrazu puszcza i piszczy ale będę odciągac moje mleko dopóki będę miała
Igorowelove
Moderatorka
Gratulacje!Dziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
azamamew
GratulujęDziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
GratulacjeDziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
Ewela2805
Daj znać kochana bo już od 9ej to trochę minęło.. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku i że wszystko po twojej myśli!! Daj znać proszę [emoji8]Kochane o 9 mam rozprawe jeśli mogę prosic to pomyślcie o mnie i trzymajcie kciuki. Tak vardzo sie boje i tak bardzo sie stresuje że brzuch mnie boli.
To straszne przez co jestem zmuszona przechodzić. Nikomu tego nie życzę.
Tak bardzo chcialabym aby na jednej rozprawie rozstrzygnieto obecne postepowanie. Bo po urodzeniu dziecka i tak musze zlozyc jeszcze papiery o alimenty
Bardzo ładnie przybrała! A cyca jeszcze załapie :-*Czesc dziewczyny gratulacje dla nowych mamusiek
Ja znowu walczę o cyca mała ma straszny problem żeby złapać sutka a jak złapie to odrazu puszcza i płacze niewiem jak zrobić żeby było dobrze wczoraj 3 razy zjadła ż cyca a resztę ż butelki ale moje mleko je co 2.5 godziny do 3
Przybrała w ciągu 3 dni 150 gr niewiem czy to duzi najwazniwjszd że nie spada ż wagi
Trzymam kciuki, ty już pewnie na akcji porodowej, daj znać po [emoji4]@Balonsbalons trzymam kciuki, będzie dobrze!
A ja dziś czekam na planowe cc o 12.30....[emoji85][emoji85][emoji85]
Gratulacje !!! [emoji8]Dziewczyny, wczoraj o 12:10 na świat przyszedł nasz syn, Jan. [emoji7] 10/10, 2950 gram i całe 52 cm! Niestety CC, boli, ale widok tego małego księcia wszystko wynagradza.[emoji173]
reklama
FiLi88
@Weronikakrz jest jeszcze taki jeden trik, moze akurat.... zanim przystawisz do cyca, sciagnij kilka razy laktatorem. Sutek zmieni troszke ksztalt i mleczko bedzie szybciej lecialo. No i smoczek w butelce mozna na “trudniejszy” wymienic, tak zeby to cyco byl tym fajniejszym i lzejszym. Powidzenia Kochana i nie zalamuj sie, jak sie nie uda to trudno. Najwazniejszy jest pelen brzuszek dzidzi.