Balonsbalons
Fanka BB :)
No wlasnie nie wiadomo. Mam tyle emocji ze sie wlasnie poplakalam.... Boli mnie wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz od razu co i jak! Trzymam kciuki, będzie dobrzeKochane o 9 mam rozprawe jeśli mogę prosic to pomyślcie o mnie i trzymajcie kciuki. Tak vardzo sie boje i tak bardzo sie stresuje że brzuch mnie boli.
To straszne przez co jestem zmuszona przechodzić. Nikomu tego nie życzę.
Tak bardzo chcialabym aby na jednej rozprawie rozstrzygnieto obecne postepowanie. Bo po urodzeniu dziecka i tak musze zlozyc jeszcze papiery o alimenty
Kochane o 9 mam rozprawe jeśli mogę prosic to pomyślcie o mnie i trzymajcie kciuki. Tak vardzo sie boje i tak bardzo sie stresuje że brzuch mnie boli.
To straszne przez co jestem zmuszona przechodzić. Nikomu tego nie życzę.
Tak bardzo chcialabym aby na jednej rozprawie rozstrzygnieto obecne postepowanie. Bo po urodzeniu dziecka i tak musze zlozyc jeszcze papiery o alimenty
My dziś raczej nie wyjdziemy. Tomasz drugą dobę kończy o 15:30 i dopiero wtedy mogą pobrać mu badania przesiewowe. Pediatra jeszcze sprawdzi stan bililurbiny, jak będzie za duży to wiadomo.
Ale mam opuchnięte nogi, masakra
Wazne zeby zoltaczka Wam nie wyszla to jutro bedziecie już w domku.My dziś raczej nie wyjdziemy. Tomasz drugą dobę kończy o 15:30 i dopiero wtedy mogą pobrać mu badania przesiewowe. Pediatra jeszcze sprawdzi stan bililurbiny, jak będzie za duży to wiadomo.
Ale mam opuchnięte nogi, masakra