Pauliska757
Fanka BB :)
Czyli nie jestem sama co tak dlugo spie. W nocy przewracam sie z boku na bok, za to do poludnia oczy mi się same zamykają. Ja też jutro 37tc i torba nadal nie spakowana. Fakt faktem wiekszosc rzeczy naszykowana ale jeszcze kilku mi brakuje. Czekam az mama mi dostarczy, bo ostatnio jak wyslalam meza na zakupy to polowy nie kupil bo 'nie mogl znalesc'Dzien dobry wszystkim, bez bicia przyznaje sie, ze dopiero wstalam. Musialam odespac. Znajomi przyjechali na kilka dni z dwojka dzieci (jedna 2,5 roczku, drugie 1,5). Po tej wizycie macierzynstwo jeszcze bardziej mnie przeraza. Och... trudno jest dwojgu rodzicom ogarnoac dzieci a co dopiero samotnej matce,heheh. Czeka mnie nie lada wyzwanie
Zaraz zrobie sobie sniadanko, wypije kawke i zaczynam ogarniac mieszkanie. Wszyscy na mnie krzycza, ze to koniec 36 tyg a ja nawet torby do szpitala nie spakowalam, wiec dzisiaj zamierzam to zrobic, bo juz coraz ciezej mi cokolwiec zrobic kolo siebie.
Dziś szaro buro i ponuro, mam nadzieje że jutro będzie lepsza pogoda bo wstępnie chcemy wkońcu jakieś zdjęcia popstrykać.
Rano przestraszyłam się że mały się nie rusza, ale najwidoczniej sobie smacznie spał, bo za pół godziny zaczął fikać, żebra obtłuczone.
Milego dnia dziewczyny