reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Bo nospa to lek rozkurczowy z tego co mi wiadomo i działa na miesnie, a nie przeciwbolowy:)
Wiem bardziej mi na ból brzucha pomagała ale mój gin powiedział że jak mnie ciągnie w kroku to mogę brać [emoji38] ale nic nie pomaga. No spa jest bardziej na skurcze np przed porodowe albo na ból jak się ma miesiączke. A na mięśnie kazał mi brać od początku ciąży aż do teraz asmag ten zwykły. Ale też tak nie pomaga czasem skurcz w nocy w lydce złapie [emoji3] mnie to już chyba nic nie pomoże 4 tygodnie do końca mniej więcej to muszę jakoś to przebolec. Mówią że powinno się odpoczywać dużo przy końcówce inni że powinno się chodzić żeby poród nie był uciążliwy. Niby nie mam siły i boli jak chodzę ale z drugiej strony nie umiem usiedziec w miejscu [emoji38][emoji38].

reklama
Hej Dziewczyny,

My juz po wizycie, Franek polecial do przodu z waga - dzis szacowane 3100 g - takze idealnie, nie ma zadnego ryzyka hipotrofii [emoji7] Wszystko wyglada dobrze, moja ginekolog daje mi skierowanie na wywolanie 14/11, ale szpital ma podjac ostateczna decyzje, wiec mysle, ze raczej bedzie to 20/11 [emoji5]

Czy ktoras z Was lykala oeparol w tych ostatnich dniach przed porodem?
No to super wieści [emoji7]

Juz pisze wczoraj waga poszla do gory
Od wczoraj karmie piersia i dwa razy odciagnelam i dalam przez strzykawke
O 24 dalam jej cyca i dokarmilam swoim
mleczkiem że strzykawki i spała do 5 rano także wszystko na dobrej drodze [emoji4] [emoji4]

A jak u Ciebie nic się nie dzieje w kierunku porodu
a u mnie nijak, nie widać żebym miała rodzić...tylko jestem mega spuchnięta. Pocieszam się faktem, przecież kiedyś urodzę :)

a u mnie nijak, nie widać żebym miała rodzić...tylko jestem mega spuchnięta. Pocieszam się faktem, przecież kiedyś urodzę :)
Mi też to dziś przez myśl przeszło przy śniadaniu... Wiecznie w ciąży chodzić nie będę, w końcu urodze [emoji28] Ale też popuchlam strasznie, wargi mam jak Kylie Jenner [emoji23]Dzisiaj jeszcze kostki doszły do tego, i już mi się nic nie chce... Jeszcze do wczoraj biegałam i sprzatalam, dziś mam już wszystko gdzieś... [emoji3][emoji4]

reklama
Do góry