Boże te chłopy...szok, a zobaczysz jak się zakocha jak Tosia przyjdzie na świat. W Bielsku było to usg?U mnie narazie cisza. Wszystko utrzymane. Mała głową w dół. Bez szaleństw. Ktg mam mieć w sobotę w szpitalu dziś od mojego lekarza dostałam skierowanie. Mam nadzieję że u mnie jednak zakończy się przed 9.11 antybiotyki itd pomału mnie wykańczaja gratuluję chłopca mnie zmieniło się w 6 miesiącu i całe 3 dni mąż że mną nie gadał jakby to była moja wina
reklama
Balonsbalons
Fanka BB :)
Niunie, wody odeszly mi o 15, a o 19:14 Teo juz lezal na mnie. Wazy 4140 g. Takze wiekszy od brata o pol kg. Jak przyjechalismy ok 15:30 na sprawdzenie jak sie sprawy maja po odejsciu wod, to bylam pewna ze do domku wrocimy, bo nie bylo zadnych skurczy, albo byly, a ja ich nie notowalam. Polozna poszla zadzwonic do szpitala zeby w razie czego wiedzieli ze moge przyjechac. Zanim wrocila zaczely sie skurcze i poprosilam zeby zobaczyla jak z rozwarciem. Okazalo sie ze jest 4 cm, wiec powiedzialam ze pierwszy porod byl szybki i postanowila mnie jednak zostawic. Maz pojechal po starszego syna do szkoly, dal mu obiadzio i wrocili do mnie. Mialm regularne skurcze i za zaczely sie robic bolesne. Chlopcy wyszli, a ja poszlam pod prysznic baardzo cieply. Kilka skurczy z krzyza i poczulam ze chce przec, wezwalam polozna brzeczykiiem i mowie ze czuje ze przec chce. Zawezwala druga, ta mnie na wyrku zbadala i zaskoczona mowi ze mamy pelne. Wyciagnely sprzet, a ja juz nawet pozycji nie zdazylam zmienic. 5 partych i po robocie. Polozne w szoku, bo jeszcze godzine wczesniej myslaly ze mnie do domu odesla, a ja ostrzegalam ze bedzie szybko
Dzidzio caly czas na cycolu, zamawia sobie mleczko. Czekamy jeszcze chwilke i do domku jeszcze dzis jedziemy. Zycze Wam wszystkim takich porodow
Ale fajnie i już do domku) gratuluje i naprawde marze o takim porodzie
Brawo ty!
Kredka_na_baterie
FiLi88
@FiLi88 no naprawde extra. Jesteś widać stworzona do rodzenia Ciekawe jak to u mnie będzie. Czyli do wanny nie zdążyłaś się wgramolić? W jakiej pozycji urodziłaś?
A no nie zdazylam, bo czekalysmy az zacznie bardziej bolec. Urodzilam na takim ala lozku, jakby materac bardzo gruby. Po badaniu juz nie zdazylam zmienic bo szly parte.
maksimas
Umieram!!!!!!! Nic mi nie pomaga na zgage, Zadne migdaly, cieple mleko, ocet jablkowy czy herbata z imbirem. Moje gardlo plonie!!! Jeszcze od dwuch dni nie moge zrobic 2. Te ostatnie tyg sa masakryczne.... Tak bardzo zazdroszcze tym rozpakowanym....
LassHa
Niunie, wody odeszly mi o 15, a o 19:14 Teo juz lezal na mnie. Wazy 4140 g. Takze wiekszy od brata o pol kg. Jak przyjechalismy ok 15:30 na sprawdzenie jak sie sprawy maja po odejsciu wod, to bylam pewna ze do domku wrocimy, bo nie bylo zadnych skurczy, albo byly, a ja ich nie notowalam. Polozna poszla zadzwonic do szpitala zeby w razie czego wiedzieli ze moge przyjechac. Zanim wrocila zaczely sie skurcze i poprosilam zeby zobaczyla jak z rozwarciem. Okazalo sie ze jest 4 cm, wiec powiedzialam ze pierwszy porod byl szybki i postanowila mnie jednak zostawic. Maz pojechal po starszego syna do szkoly, dal mu obiadzio i wrocili do mnie. Mialm regularne skurcze i za zaczely sie robic bolesne. Chlopcy wyszli, a ja poszlam pod prysznic baardzo cieply. Kilka skurczy z krzyza i poczulam ze chce przec, wezwalam polozna brzeczykiiem i mowie ze czuje ze przec chce. Zawezwala druga, ta mnie na wyrku zbadala i zaskoczona mowi ze mamy pelne. Wyciagnely sprzet, a ja juz nawet pozycji nie zdazylam zmienic. 5 partych i po robocie. Polozne w szoku, bo jeszcze godzine wczesniej myslaly ze mnie do domu odesla, a ja ostrzegalam ze bedzie szybko
Dzidzio caly czas na cycolu, zamawia sobie mleczko. Czekamy jeszcze chwilke i do domku jeszcze dzis jedziemy. Zycze Wam wszystkim takich porodow
Poród- bajka [emoji7]
Sasanka14
Jesteś niesamowita [emoji5] [emoji4]A no nie zdazylam, bo czekalysmy az zacznie bardziej bolec. Urodzilam na takim ala lozku, jakby materac bardzo gruby. Po badaniu juz nie zdazylam zmienic bo szly parte.
Weronikakrz
Dziewczyny ja już tule swoją Malwinke poród ekspresowy
Jak wiecie miałam nieregularne skurcze po parę sekund o 21 poszłam spać godzinę później obudziłam się całą we krwi poszłam do toalety jak chlusnelo krwią odrazu na szpital skurcze były ale nieregularne o 1 rano przebili mi pęcherz plodowy a o 1.28 mała była ż nami
Malwina Stefania ur. 30.10.2018
3375 48 cm
Jak wiecie miałam nieregularne skurcze po parę sekund o 21 poszłam spać godzinę później obudziłam się całą we krwi poszłam do toalety jak chlusnelo krwią odrazu na szpital skurcze były ale nieregularne o 1 rano przebili mi pęcherz plodowy a o 1.28 mała była ż nami
Malwina Stefania ur. 30.10.2018
3375 48 cm
reklama
Weronikakrz
Filli88
Gratulacje
LassHa trzymam kciuki za szybki porod
Gratulacje
LassHa trzymam kciuki za szybki porod