Tyna_88
Fanka BB :)
Gratulacje chyba sprawnie poszło?My juz
19:15 czasu UK.
Na razie sie tulimy. Jak go zwaza i pomoerza to dodam info i zdjecia.
Krocze nie ruszone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje chyba sprawnie poszło?My juz
Krocze nie ruszone
U mnie narazie cisza. Wszystko utrzymane. Mała głową w dół. Bez szaleństw. Ktg mam mieć w sobotę w szpitalu dziś od mojego lekarza dostałam skierowanie. Mam nadzieję że u mnie jednak zakończy się przed 9.11 antybiotyki itd pomału mnie wykańczaja gratuluję chłopca mnie zmieniło się w 6 miesiącu i całe 3 dni mąż że mną nie gadał jakby to była moja winaUQUOT
Czekamy na chłopca. Też wróciłam z ktg, mam skurcze od czwartku, a dziś to jak cholera pod 100. Na szczęście nie bolą, biorę buskopan na wyciszenie, żeby do 9 listopada dotrwać.
My juz
Krocze nie ruszone
@FiLi88 ale super, bardzo pozytywna relacja z porodu, no i ekspresowo to poszło! To zdjęcie wanny bardzo mnie zachecilo, jako że pierwszy poród miałam stosunkowo szybki (8h) i to na epiduralu, to zastanawiam się czy przy drugim z wanny nie skorzystać... Bardzo miło się czytało, albo w ogóle się nie stresowalas albo nie dałaś po sobie poznać. Bajka! I gratulacje Tulajcie sie ile wlezie... [emoji4][emoji4][emoji4]
Co do komentowania brzucha.... Całe lato słyszałam że mam taaaak wielki brzuch że po prostu zaraz mnie rozsadzi, już rodzic powinnam [emoji23] od jednej babki ze wsi od nas. Do teraz jej unikam, denerwujące babisko. Zaś teraz jak mówię że niecałe dwa tygodnie do terminu to mi mowia wszędzie że wcale nie mam dużego brzucha i że córka czy siostra/bratowa to dwa razy taki miały [emoji23] Myślę że tylko uprzejmi chcą być, bebech mam i to spory, i jak opadł ostatnio to w ogóle wyglądam teraz świetnie... [emoji16]
Wstawię zdjęcie dla porównania z wczoraj i z zeszłego tygodnia to same ocenicie:Zobacz załącznik 911968Zobacz załącznik 911969
No ona już w 6-7 miesiącu to łapy do nieba wznosila że taki mam ten brzuch wielki, już wyglądałam podobno jakbym miała dziecię na dniach wypluc [emoji23] No i oczywiście chłopak ma być, bo mam brzuch według niej cały okrecony wokół siebie, jak balwanek wyglądam. Przy dziewczynce jest ładniejszy, zgrabniejszy [emoji23] Jakbym brała sobie do serca te wszystkie głupoty to musiałabym się pięknie wykosztowac na jakiegoś specjalistę [emoji6]Widać, że baba nie wie co gada. Jak na moje wcale dużego brzucha nie masz.