Wiadomo, ze steskniona. Ja juz tez.To też trzeba się uzbroić w cierpliwość żeby Mała przywykła do tego że będziesz musiała Leosiowi więcej czasu poświęcić, a teraz to może przez to że Cię nie ma w domu i się steskniła za Toba[emoji4]
Może chłopak chce nadrobić to co stracił z wagi i chce do cyca [emoji188]
reklama
FiLi88
Fanka BB :)
@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz
Wody odeszly, rozwacie 4 paluchy, skurcze regularne i tez siedze na pileczce, ale juz w centrum. Miala mnie do domu puscic, ale w zwiazku z tym ze w godzine sie tak posunelo to zostalam. Na razie nie boli jakos bardzo, albo nie czuje
Wody odeszly, rozwacie 4 paluchy, skurcze regularne i tez siedze na pileczce, ale juz w centrum. Miala mnie do domu puscic, ale w zwiazku z tym ze w godzine sie tak posunelo to zostalam. Na razie nie boli jakos bardzo, albo nie czuje
MangoWawa
@FiLi88 @Weronikakrz kciuki, niech się szybko rozkręca!!!
Sasanka14
Łaaaa trzymamy kciuki@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz
Góraleczka89
Zaciskamy kciuki żebyście się dzisiaj jeszcze z Synkiem zobaczyli[emoji4]@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz
@LassHa, @Weronikakrz @FiLi88 , trzymam kciuki za porody, powodzenia!
@Ewela2805 Super, że już jesteście w domku
@majacyr Mati przesłodki Mam nadzieję, że mąż też się ogarnie z pomocą, nie możesz wszystkiego robić sama...
A ja dzisiaj ledwo żywa, leżę, brzuch mnie boli jak na okres, miałam małe plamienie... Gary brudne, obiadu nie ma, no na nic nie mam siły...
@Ewela2805 Super, że już jesteście w domku
@majacyr Mati przesłodki Mam nadzieję, że mąż też się ogarnie z pomocą, nie możesz wszystkiego robić sama...
A ja dzisiaj ledwo żywa, leżę, brzuch mnie boli jak na okres, miałam małe plamienie... Gary brudne, obiadu nie ma, no na nic nie mam siły...
azamamew
@FiLi88 @Weronikakrz kciuki za Was
pollyyoanna
Zaangażowana w BB
@Weronikakrz @FiLi88 jak ja Wam zazdroszczę dzisiejszej daty. Powodzenia
Mi mała nie chce zrobić dzisiaj prezentu Zaczęłam 40 tydzień i jedyna nowa dolegliwość to ból w pachwinach. Ciekawe co mi w środę w szpitalu powiedzą.
Mi mała nie chce zrobić dzisiaj prezentu Zaczęłam 40 tydzień i jedyna nowa dolegliwość to ból w pachwinach. Ciekawe co mi w środę w szpitalu powiedzą.
Szara20
Witajcie dziewczyny Gratulacje dla nowo upieczonych mam Super ile już dzieciątek po tej stronie
@LassHa powodzenia
Czytam i podziwiam Was za walkę o laktację.
Bardzo dużo CC się szykuje podziwiam bo ja bym się bała chyba że jakieś wskazania to nie ma zmiłuj się.
Kochane co już macie termin na dniach życzę szybkiego rozwiązania
Czytam Was ale w piątek wieczorem złapał mnie ból zęba(niedawno przęgląd i wszystko Ok ) w sobotę mój gabinet nieczynny poszłam gdzie wolne i przyjęli a co tam mi robili to aż do dziś mnie telepie...Na szczęście w środę do swojej P.doktor.Byłam na ktg jeden skurcz a tak wszystko Ok.
Witam mamusię z BB
Ja bym naprawdę dużo oddała, żeby rodzić siłami natury... Przez całą ciąże nie dopuszczałam mysli o cc... Jak mi w 34tc powiedzili, że juz mizerne szanse na obrót i mam się nastawić na cc to tydzien przepłakałam. Ale już nie mogę nic na to poradzić, byle tylko córcia urodziła się zdrowa.
Chyba już nie przejdzie Powodzenia!Wlasnie skacze na piłce skurcze co 5 minut po kapieli się nasilyly plamienia dalej są jest mi niedobrze i prze mnie na kupę ale nic nie idzie myślałam że się wyczyszcze
Poczekam jeszcze ż godzinke i jak nie przejdzie to zadzwonię do szpitala
Dobrze, że na razie nie boli bardzo Chociaż pewnie zacznie... Ale życzę jak najmniej bolesnego porodu Powodzenia@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz
A moja jak przez calą ciąże była bardzo mało ruchliwa, tak dzisiaj cały dzien wbija mi głowę w żebra Chyba chce pokazac, że jednak faktycznie waży już te 3400g
reklama
FiLi88