Mirakulum
Fanka BB :)
Miałam problemy z zajściem w ciążę. Moje maleństwo jest dzięki in vitro... dopiero teraz się udało.
Wazne ze sie udalo kochana . szczęście niewyobrazalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam problemy z zajściem w ciążę. Moje maleństwo jest dzięki in vitro... dopiero teraz się udało.
Dokladnie mam to samo zdanie. Dla tego sie do niej nie przyznaje bo nie ja ja wychowywalam. Nawet ze mna nie mieszka. Wlasciwie tylko kase wydalam na nią i jestem wpisana w książeczke. Tyle mojego wkladu.Ta metoda wyprobowana i rowniez moja dostaje 2 razy dziennie. Tez zauwazylam ze moj pies ma swoje dni..raz wpierdziela ze ja juz ją widze wyobrasnia okraglutka a pozniej przychpdzi czas ze nawet karmy nie powacha ... I wszystko sie wyrownuje lol
Psy maja tez swok charakter ale mimo wszystko Wiecej procent stawiam na właściciela.. haha
Lezymy i wpierdzielamy grejfurty i pomarancze mmmm
Dziewczyny trzymajcie kciuki o 8.50 mam wizytę wczoraj zalaczyly mi się hormony płakałam że sobie nieporadzimy co ż pracą itd..
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Magnona nie umiem się wpisać na str1
dreamerka/Anna// 38// 11.11
Dziewczyny trzymajcie kciuki o 8.50 mam wizytę wczoraj zalaczyly mi się hormony płakałam że sobie nieporadzimy co ż pracą itd..
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale nie brzmi to glupio. Skoro tylko jedno z Was pracuje, macie takie wydatki i na dodatek przez 3 miesiace bedziecie mieli szczegolnie ciezko, to mniej pieniedzy, ktore pójdą na drugie bobo to duza ulga. Mialabym takie samo podejście na Twoim miejscu. Gratuluje zakupu mieszkania!!!Dokładnie, my teraz kupujemy 4 pokojowe mieszkanie, dostaliśmy mniej kredytu niż chcieliśmy, będziemy musieli pożyczać od wujostwa na wyposażenie. Przez 3 miesiące płacić za ratę i za wynajem mieszkania. Ja nie pracuje, dostaje tylko pieniądze na opiekę nad córką. Głupio zabrzmi to najważniejsze by dziecko było zdrowe (wiem o tym bo córka ma tymczasową niepełnosprawność), ale..jakby była dziewczynka to by było lżej finansowo, mam ubranka, pościele, ręczniki, śpiworek do wózka wszytko w kolorze różowym po córce. Jeśli będzie chłopiec to będę musiała się produkować by wszystko sprzedać i kupić dla chłopca.
Ja też się wczoraj popłakałam. Ta sprawa z ginekologiem i tymi badaniami sprawiła mi przykrość.
Tak jak Dziewczyny piszą nic głupiego .., ale warto przetrwać te kilka ciężkich miesięcy, dla własnego konta wytrwałości, a myślami chwycić się pozytywnych zmian i nimi żyćWcale nie brzmi to glupio. Skoro tylko jedno z Was pracuje, macie takie wydatki i na dodatek przez 3 miesiace bedziecie mieli szczegolnie ciezko, to mniej pieniedzy, ktore pójdą na drugie bobo to duza ulga. Mialabym takie samo podejście na Twoim miejscu. Gratuluje zakupu mieszkania!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom