reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
104 to nie jest jakieś rażące odstępstwo od normy. Ogranicz spożywanie słodyczy, słodkich napoi, białego pieczywa czy białych makaronów i ryżu a i glukoza się unormuje.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli na razie się nie denerwować? Dawno właśnie nie robiłam badań... Mam słabość do słodyczy wlasnie chociaż odkad zaszłam w ciążę trochę mnie od nich odrzuca :) jedyne co to nadal jem jakiegos pączka lub bułkę słodką rano i sporo pomarańczy itp i jem nieregularnie niestety

Dzien dobry bardzo :) Bylam na wizycie, dzidziutek ma 16 mm, serduszko mrugalo, wyniki mam ksiazkowe i ogolnie jestem meeeeega szczesliwa. Wedlug usg mam w karcie ciazy wpisany tp 30.10.2018 i teraz mi sie wszystko zgadza z tym kiedy sie kochalismy :) zdjecia nie mam, bo nawet z wrazenia nie zapytalam czy dostane [emoji85] kolejna wizyta za 3 tygodnie

4c3tskjoppjijysx.png

Czesc dziewczyny. Dziesiec miesiecy temu urodzilam syna silami natury niestety nie moglam urodzic lozyska poniewaz przykleilo sie do macicy lekarze zdecydowali ze zrobia ciecie jak na cesarke i usuna je , wszystko sie udalo. Czy ktoras z was tak miala i czy szybko zaszla w ciazy po tym ??

O właśnie jak wrócę do domu to zaparzę, bo mam akurat. Dzięki ;)

Mam nadzieje ze wytrzymasz hihi wiem ze w pracy jeszcze nie chcesz mowic wiec trudniej. Mam nadzieje herbatka pomoze
Ja wlasnie chyba jutro pol dnia sobie zrobię wolnego pierwszy raz bo dzis usypiam na stojaco:/ ...tak sobie mysle wlasnie ze na bol glowy biorą wolne to ja tez..wiedza czemu wiec luzik.. Dzis jestem strasznie spiaca i glodna wiec obiad to chyba pochlone! a juz tyle zjadlam .... Jak dotąd...

Dzien dobry bardzo :) Bylam na wizycie, dzidziutek ma 16 mm, serduszko mrugalo, wyniki mam ksiazkowe i ogolnie jestem meeeeega szczesliwa. Wedlug usg mam w karcie ciazy wpisany tp 30.10.2018 i teraz mi sie wszystko zgadza z tym kiedy sie kochalismy :) zdjecia nie mam, bo nawet z wrazenia nie zapytalam czy dostane [emoji85] kolejna wizyta za 3 tygodnie

4c3tskjoppjijysx.png

Wspaniale:):):):) rosnijcie zdrowo:):):):)

Cześć wszystkim, czas do Was dołączyć. Jestem w 7 tygodniu, wizyta u lekarza dopiero za tydzień, więc czekam z niecierpliwością. W sumie czuję się bardzo dobrze, urosły mi tylko piersi i delikatnie zaokrąglił się brzuch pod pępkiem. Zauważyłam, że staniki sportowe są bardzo fajne :)

LassHa, to musiałobyć niesamowite uczucie...

U mnie koleżanki słabe samopoczucie mdłości nie dają za wygraną...katar jak to mówią aż do kolan mi leci...dziś kichałam chyba z 50 razy...ugotowałam moją ulubioną zupę i oczywiście nie mam na nią nawet ochoty... w nocy nie mogłam spać bo mnie drapało i zasychało w gardle.... Totalna beznadzieja specjalnie poszłam do sklepu bo miałam zachciankę na winogrona a tu winogron akurat brakło....normalnie:-( :( brak słów i sił na to moje dzieciątko co ze mną wyrabia:sorry:

reklama
Do góry