reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
104 to nie jest jakieś rażące odstępstwo od normy. Ogranicz spożywanie słodyczy, słodkich napoi, białego pieczywa czy białych makaronów i ryżu a i glukoza się unormuje.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli na razie się nie denerwować? Dawno właśnie nie robiłam badań... Mam słabość do słodyczy wlasnie chociaż odkad zaszłam w ciążę trochę mnie od nich odrzuca :) jedyne co to nadal jem jakiegos pączka lub bułkę słodką rano i sporo pomarańczy itp i jem nieregularnie niestety

Dzien dobry bardzo :) Bylam na wizycie, dzidziutek ma 16 mm, serduszko mrugalo, wyniki mam ksiazkowe i ogolnie jestem meeeeega szczesliwa. Wedlug usg mam w karcie ciazy wpisany tp 30.10.2018 i teraz mi sie wszystko zgadza z tym kiedy sie kochalismy :) zdjecia nie mam, bo nawet z wrazenia nie zapytalam czy dostane [emoji85] kolejna wizyta za 3 tygodnie

4c3tskjoppjijysx.png

Czesc dziewczyny. Dziesiec miesiecy temu urodzilam syna silami natury niestety nie moglam urodzic lozyska poniewaz przykleilo sie do macicy lekarze zdecydowali ze zrobia ciecie jak na cesarke i usuna je , wszystko sie udalo. Czy ktoras z was tak miala i czy szybko zaszla w ciazy po tym ??

O właśnie jak wrócę do domu to zaparzę, bo mam akurat. Dzięki ;)

Mam nadzieje ze wytrzymasz hihi wiem ze w pracy jeszcze nie chcesz mowic wiec trudniej. Mam nadzieje herbatka pomoze
Ja wlasnie chyba jutro pol dnia sobie zrobię wolnego pierwszy raz bo dzis usypiam na stojaco:/ ...tak sobie mysle wlasnie ze na bol glowy biorą wolne to ja tez..wiedza czemu wiec luzik.. Dzis jestem strasznie spiaca i glodna wiec obiad to chyba pochlone! a juz tyle zjadlam .... Jak dotąd...

Dzien dobry bardzo :) Bylam na wizycie, dzidziutek ma 16 mm, serduszko mrugalo, wyniki mam ksiazkowe i ogolnie jestem meeeeega szczesliwa. Wedlug usg mam w karcie ciazy wpisany tp 30.10.2018 i teraz mi sie wszystko zgadza z tym kiedy sie kochalismy :) zdjecia nie mam, bo nawet z wrazenia nie zapytalam czy dostane [emoji85] kolejna wizyta za 3 tygodnie

4c3tskjoppjijysx.png

Wspaniale:):):):) rosnijcie zdrowo:):):):)

Cześć wszystkim, czas do Was dołączyć. Jestem w 7 tygodniu, wizyta u lekarza dopiero za tydzień, więc czekam z niecierpliwością. W sumie czuję się bardzo dobrze, urosły mi tylko piersi i delikatnie zaokrąglił się brzuch pod pępkiem. Zauważyłam, że staniki sportowe są bardzo fajne :)

LassHa, to musiałobyć niesamowite uczucie...

U mnie koleżanki słabe samopoczucie mdłości nie dają za wygraną...katar jak to mówią aż do kolan mi leci...dziś kichałam chyba z 50 razy...ugotowałam moją ulubioną zupę i oczywiście nie mam na nią nawet ochoty... w nocy nie mogłam spać bo mnie drapało i zasychało w gardle.... Totalna beznadzieja specjalnie poszłam do sklepu bo miałam zachciankę na winogrona a tu winogron akurat brakło....normalnie:-( :( brak słów i sił na to moje dzieciątko co ze mną wyrabia:sorry:

reklama
Do góry