piorunem
Fanka BB :)
Super, że dzidziolek zdrowy [emoji106][emoji5] rośnie jak na drożdżach [emoji5]
A pani diabetolog widocznie nie jest tak wyedukowana jak ty Haha [emoji23]
Ja tez mam ostatnimi czasu szyjkę na poziomie 3cm i w ogole lekarz nie powiedział, że sie skraca czy cos w tym stylu [emoji848] chyba jak schodzi poniżej 2,5cm to wtedy coś zalecają. Mi nawet nie kazał się jakoś oszczędzać, tylko jak zwykle - pamietać, że jestem w ciazy, i to już dość wysoko [emoji23]
Kurde, widzę, że mój gin to taki lajtowy jest... moze trochę moimi twardnieniami sie przejął, ale jak usłyszał, że trwają poniżej minuty to stracił zainteresowanie [emoji848][emoji33][emoji28]
Zobaczymy co będzie w przyszły wtorek, tez jestem ciekawa...
Super! Niech stoi w miejscu, a ty dalej oszczędny tryb prowadź [emoji106] A Mała już coraz wieksza [emoji5] przekraczamy dziewczyny 2kg już [emoji16][emoji847]wiec jak to śpiewał Piasek- Już coraz bliżej, bliżej....[emoji23][emoji23] byleby nie za szybko [emoji16]
Dostałaś skierowanie do szpitala, tak? Uszy do góry! Poleżysz i moze sie wydłuży [emoji106]
No mój też taki lajtowy jak widać... 31.08 moja szyjka miała 2,3 cm i kazał się tylko oszczędzać - on ciągle mówi, że dopóki nie ma rozwarcia to ok., a najgorsze co można zrobić to położyć się na zapas... i w sumie chyba wychodzi na jego - od lipca mam a to 2,6 cm, a to 2,8 cm, a to 3,1 cm, teraz było mało bo 2,3 cm, ale kazał tylko jeszcze bardziej spacerowo, zero seksu (dopiero teraz, wcześniej nawet seksu nie zabraniał). Zobaczę jak będzie teraz 1.10