Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Moje odpukać, nue łapią często infekcji. Zresztą teraz to już szkoła, więc z glutem też by poszli, bo zaległości szybko się mnożą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje odpukać, nue łapią często infekcji. Zresztą teraz to już szkoła, więc z glutem też by poszli, bo zaległości szybko się mnożą
@Dita i @majacyr odpowiem Wam zbiorczo, bo zagubiłam cytaty. Kontrole mam na szczęście już w poniedziałek. Skurcze, które czuje to takie na okres...wydaje mi się ze z tym nie ma co jechać na IP. Dopytam na kontroli. Oprócz nospy i magnezu jak mi bardzo twardnieje brzuch lub czuje dół brzucha to biorę relanium.
@Pauliska, ja tez byłam pierwszy raz w szpitalu, ale powiem Ci ze ten pobyt dużo mi dał. Szpital mnie już nie przeraża. Porodu tez się przestałam bać. Liczy się tylko zdrowie dziecka.
Wiec zobaczysz, będzie dobrze
@Kelyana, super, ze już domek mój psiak cieszy się z powrotu, tylko nie może zrozumieć ze spacerki ze mną się skończyły
Ja właśnie muszę koniecznie to ojcostwo zalatwic! Dużo czasu w urzędzie to zajmuje?
Tak mi się skojarzyło...Będzie dobrze, nke martw się. Jesteś pod opieką lekarzy, oni wiedzą co robić A Mały niech tam w brzuchu siedzi! Powiedz mu, że po tej stronie wcale nie jest tak fajnie, jakby się mogło wydawać. Jeszcze będzie chciał wrócić do brzucha
U mnie w weekend spojenie mocno dawało znać o sobie, wstawanie i chodzenie było bardzo nieprzyjemne. A teraz mi zostało szczypanie w pachwinie. Pocieszam się, że pewnie się rozchodzi tylko fizjologicznie, a nie patologicznie i będzie ok Ciekawe, czy gin się przejmie :/Coś mnie od 2 dni pachwiny bolą może nie jakoś bardzo ale lekki dyskomfort jest mam nadzieję, że to nie spojeniedobrze, że wizyta w środę bo coś ostatnio coraz częściej coś mi się dzieje
Ja właśnie muszę koniecznie to ojcostwo zalatwic! Dużo czasu w urzędzie to zajmuje?
lez odpoczywaj i napewno bedzie dobrze
Polecam swiezy imbir do ssania działa naprawdę cuda
mi sie i z synem i z corka gromadzila woda...bylam jak balonik a po porodzie jakby ktos powietrze spuscil i to tez mialo duzy wplyw na wage
.z synem w PL luteina na poczatku... a z corka tu zero progesteronu...a teraz o dziwo nie dosc ze mniej kg mam to i to opuchniecie na razie nie wystepuje..moze mam jeszcze czas wrrrrrrrrr hmmmmm
tak , zgadzam sie z ta wypwiedza ze szyjka po 30 tyg skraca sie juz fizjologicznie.glowka naciska, plod wiekszy ...itd.
mi maz 2 dni kichal i dzis wstalam ..... nie wiem..z drazniacym lekko gardlem yhy...juz sie szprycuje pastylakmi z propolisem i mlekiem z czosnkiem i miodem , iskialem i bog wie co jeszcze wrrrrr oby przeszlo
Zdrówka!!Moja tez zostala dzisiaj, bo cos chrypie. Zobaczymy co jutro bedzie.