reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja wypiłam o 7.30 i tak mnie mdli... Ciągle mi się odbija. Do tego pani powiedziała, że mam nie pić. Byle nie zwymiotować do 9.30. Ja ogólnie mam problem ze słodkim, bo mam nadprodukcję żółci i domyślałam się, że tak będzie. Mam nadzieję, że Ciebie to nie będzie męczyć :)
Nawet dobrze sie czuje. Nie mdli mnie, nie zbiera mi sie na wymioty. Ale strasznie mi sie nudzi. Przegladnelam juz prawie wszystkie gazety. Jeszcze poltora godz I rzuce sie na swoje kanapki. Umieram z glodu hehehehe

reklama
Mnie też niedługo czeka krzywa i też się obawiam . Teraz mam tak że jak nie zjem rano po wstaniu to zaraz mnie mdli , jest mi po prostu zle na żołądku:huh: mam nadzieje że wyniki będą dobre :tak: wstałam godz temu i dalej jestem senna , ostatnio mam tak że wstaje i jest ok a za chwile znowu chce mi się spać:eek: przeglądam strony z imionami właśnie i dalej nic:happy: wczoraj byliśmy odwiedzić kuzynkę mojego , 10 dni temu urodziła dziewczynkę :laugh2: takaaa słodka kruszyna , aż chciałabym żeby ten czas szybciej leciał:yes:

Mnie też niedługo czeka krzywa i też się obawiam . Teraz mam tak że jak nie zjem rano po wstaniu to zaraz mnie mdli , jest mi po prostu zle na żołądku:huh: mam nadzieje że wyniki będą dobre :tak: wstałam godz temu i dalej jestem senna , ostatnio mam tak że wstaje i jest ok a za chwile znowu chce mi się spać:eek: przeglądam strony z imionami właśnie i dalej nic:happy: wczoraj byliśmy odwiedzić kuzynkę mojego , 10 dni temu urodziła dziewczynkę :laugh2: takaaa słodka kruszyna , aż chciałabym żeby ten czas szybciej leciał:yes:

Mam tak samo od tygodnia ponad, ciągle bym spała jak w pierwszym trymestrze. A to dopiero końcówka drugiego.

Ja ostatnio w Ikei na zakupach zaczepiałam cudze dziecko ahahahhhaha [emoji23][emoji23][emoji23] Mały był taki fajny [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dzieki, kiedys ja robilam, nie bedac jeszcze w ciazy. Bylo nawet dobrze. Ale przez ciaze to roznie bywa ze smakami. A jesli chodzi o celulit to masz racje, bede martwic sie potem. Zreszta nie mam dla kogo ladnie wygladac,hehehehehe Pozdrawiam;);)
Kochana dla siebie i swojego dziecka warto dbać o siebie.

Przy okazji znalazłam super tekst, jak dzieci nas widzą

Link do: Syn zrobił mamie zdjęcie ukradkiem na plaży. Gdy fotografię zobaczyła, chciała ją usunąć

Do góry