Tak Dita 19+5ale liczę że praktycznie już 20 tydzień skończony
Mi akurat termin z usg idealnie pokrywa się z terminem owulacji u mnie i by się zgadzało że starsze o 4 dni![]()
Ale lekarz nie zmienił ci daty porodu? bo ponoć do 7dni nie zmieniają...

Jeszcze raz kciuki za wizytę i rozjaśnienie tematu płci
Hello[emoji16] ja też wizytuje o 14.45. Moje Maleństwo też się rozbrykało, fala przechodzi przez cały brzuch[emoji188]uwielbiam[emoji170] robiłam sobie morfologie i mocz wszystko w normie, nic poza widełkami to znów stan zapalny na cytologii [emoji20] mam nadzieję że skończy się tylko na globulkach, bo jak dostanę antybiotyk to później pewnie z grzybica będę się bujac do końca ciąży... No i w ogóle nie czuje żadnego dyskomfortu, ani żadnej podejrzanej wydzieliny, więc nie wiem skąd to dziadostwo się wzięło [emoji17]
Kciuki za wizytę!!!
Może coś bezobjawowo przechodzisz... pewnie to nic poważnego
Kupiłam też taki kombinezonik w smyku wstawiony wyżej z tym że w kolorze białymWzięłam rozmiar 62, powiedzcie mi jak wozicie dziecko zimą.. w sensie w co ubrane? widziałam różne wkłady do wózka ale to moje pierwsze dziecko i jestem zielona w tym temacie
Zastanawiam się czy ten kombinezonik ocieplany wystarczy czy kupić jeszcze jakiś grubszy
![]()
To chyba zależy jak zamierzasz wozić dziecko...
Czy taki sam kombinezon polarowy plus śpiwór do gondoli (np.

Zależy tez od zimy, czy ciepła czy jest mróz...
Ja myślę raczej o śpiworze do gondoli, do fotelika jakiś tylko kombinezon właśnie polarowy np.na szczepienie i na wyjście z auta do bramy szpitala przykryć czymś tylko.
Najlepsze jest to, że to będzie moje drugie dziecko,a sama nie pamiętam dokładnie jak to było..

Wiadomo takie maleństwa ubiera się cieplej jedną warstwę, ale dzieci szybko rosną i później ubierałam podobnie do siebie
Ja planuje w takim kombinezonie i do tego kocyk . Nie wiem czy dobrze to sobie wymyslilam .Jakby co będę kombinować jeszcze .
Na mróz taki polarek chyba mało będzie...Sama bym w tym zmarzła
Dziękuję, cudownie skończyć 18 lat[emoji41] po raz kolejny[emoji23] szczerze w ogóle się nie nastawiam ale jakoś z tyłu głowy pali mi się różowa lampka i nawet paznokcie wczoraj na różowo malowalam [emoji6] ale chyba tylko dlatego ze początek ciąży przechodziłam tragicznie a z synkiem to chyba w ogóle w tej ciąży nie byłam [emoji28] no i z racji tej różnicy coś mi się wydaje ze córcia... zobaczymy [emoji4] jeszcze 6 godzin z małym hakiem [emoji41]
Czyli trzymać kciuki za córeczkę??
Bardziej wierzę w przeczucie niż objawy
Mimo wszystko jednak bardziej wierzę, jak kobieta mówi,że czuje, że będzie syn/córka, może dlatego, że mi się w obu przypadkach to sprawdziło