Igorowelove
Moderatorka
Dita, dzis dostalam skierowanie, slodki napoj-krzywa [emoji14] mam 23+1 tc wiec krzywa zrobie jakos za 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana fotelik samochodowy jesli o taki Ci chodxi to polecam 8*O dziewczyny, podzielcie się proszę tymi listami! Ja jestem pewna, że mi dużo rzeczy brakuje - to pierwsze dziecko, pierwszy raz ogarniam w ogóle noworodkowe rzeczy
Załączam próbkę mojej listy poniżej! Zobacz załącznik 873697
Hej dziewczyny. Jakieś nerwy mnie w nocy dopadły i nie mogłam się uspokoić. Naszła mnie myśli, że sobie z tym wszystkim nie poradzę. Strach przed porodem i opieka nad noworodkiem. Co jakiś czas budzę się z takim strachem, że nie ogarnę tego wszystkiego. Mój partner praktycznie nie wychodzi z pracy. Wychodzi wcześnie rano i wraca około 22. Je i idzie spać. A ja tak siedzę sama i o wszystkim myślę.
Mieliśmy tyle rzeczy zrobić min. wymiana pieca z węglowego na gaz, wykończenie poddasza i remont obecnie zajmowanego piętra. Nagle pojawiły się problemy z płatnościami w jego firmie. Remont wstrzymany. Nie ma decyzji z Urzędu miasta o dotacje do wymiany pieca. Z wyprawki mam tylko ubranka.
Są takie dni, że jestem pewna że będzie ok, ale czasami mnie to przerasta. Musiałam się wygadać trochę bo ile można to dusić w sobie
Dziewczyny dostalam wyniki z morfologia,crp,ob I mam takie:
Nawet nie skapnelam sie jezusieRoksana! Zmień te zdjęcia, bo właśnie udostępniłaś wszystkie swoje dane osobowe łącznie z pesel na forum publicznym.
Obetnij je, albo zrób inne ujęcie pomijając twoje dane osobowe u góry.
Nawet nie skapnelam sie jezusie
Dziekuje za poprawienie mnie.No tak też myślałam.
Tez o tym pisalam wczesniej [emoji85]
Nawet nie skapnelam sie jezusie