reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka ja miałam w 1 tak z mirindą :/ to była moja odskocznia od okropnej zgagi
Super że piłka będzie i jaka radość :)
Netta mój malz tylko odlicza kiedy będę na l4

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linka,netta -u nas Milka miała badanie psychologiczne Ale głównie pod kątem gotowości szkolnej. Poczekamy jeszcze- ona nie ma problemu w kontaktach z innymi dziećmi,tylko ciężko jej się czasem podporządkować i długo usiedzieć w jednym miejscu.Pocieszam się tym, że Szymon przez jakiś czas taki był,teraz mu przeszło. To być może efekt ogromnej ilości czasu jaką spędzali z babcią,a babcią pozwalała na wszystko. Obydwoje z mężem pracowaliśmy a dzieciaki zamiast zapisać do przedszkola pod opieką babci zostawialiśmy.I tak nam się maluchy rozbrykały.

Nie bardzo rozumiem tą historię z trollami. Co to komu daje,że się pod ciężarną podstzywa. Głupota kompletna. No chyba ze jakiś zbok się zdjęciami fascynował.
Jeszcze a propos napojów gazowanych. Colę i mirindę lubię ale po Sprite mam straszną zgagę. Ostrzegam przed nim.

Ostatnia edycja:
Mama czworki dobrze by bylo jakby jednak przeszlo ale wczesniej pojsc tez nie zaszkodzi..

Lilith dzis lepiej troche bo spokojniej... ale pogoda dobija.. u nas snieg pada takze slabo..
Ale byl i dzis obiad u taty :) chyba robi sie sentymentalny na starosc bo coraz czesciej chce z nami posiedziec hehe :) a my czyli moj maly rozrabiaka i maz, siostra z mezem i z dwojka wcale nie mniej rozrabiajacymi synami i nastoletnia siostra ktora dokucza dzieciakom :D

Tez w sr mam prenatalne i juz sie stresuje... w ogole duzo nas ma w tym dniu..

Witam nowe mamusie, ja mam prenatalne 5.5 wiec zaraz po Was :)

Mnie na zaparcia pomaga szklanka przegotowanej wody z cytryna na czczo, czuje sie o niebo lepiej.

Ja czasem dalej mam lekkie pobolewania brzucha wiec profilaktycznie do luteiny biore nospe i magnez, ale jak nic nie boli to stresuje sie w druga strone :/ Pierwsza ciaze przeszlam jakby nieswiadomie, nic a nic sie nie martwiac, bez zadnych dolegliwosci a teraz to nie moge sie pozbierac i myslec pozytywnie..

Cześć dziewczyny.
W piątek byłam na badaniach prenatalnych no i wszystko jest dobrze z dzidziusiem ale lekarz powiedział że mam tylko 2 cm szyjki a jestem dopiero w 13 tyg grozi mi utrata ciąży albo przedwczesny poród. Do mojego lekarza idę we wtorek, strasznie się boję czy któraś z was wie coś na ten temat

Dzoasia ja tez wiecej wydziwiam w tej ciazy.. ale tez wiecej sie dzieje :)
O wizytach pisz pw do Lilith to zapisze na liscie..

Ziemniaczek ja nie wiem za wiele o krotkiej szyjce oprocz tego ze to oznacza lezenie lezenie i jeszcze raz lezenie.. mozliwe ze i w szpitalu.. nie wiem czy czego nie pomylilam ale zaklada siiee jeszcze pessar.. dobrze dziewczyny pisze?? Ale z drugiej strony wcale nie musi sie juz skracac i mozesz urodzic nawet po terminie.. natura jest nieprzewidywalna :)

Ziemniaczek powinnaś dużo leżeć aob dobrze pisze czasem się tak zdążą i lepiej dmuchać na zimne ... ja z 3 i 4 synem miałam rozwarcie dużo wcześniej , a rodziłam po terminie ... uroki wielorudek chociaż mi się wydaje ze przez pęknięcie szyjki i lyzeczkowanie przy drugim porodzie ..

No ja miałam zabieg lyzeczkowania w szpitalu bo miałam puste jajo plodowe 2 lata temu ale nie wiedziałam że skrucili mi ta szyjke jestem zła bo mam tą ciążę zagrożona i teraz boje się że coś może się stać. Dobrze ze idę we wtorek do lekarza

Słyszałam o pessarze bo moja siostra go miała ale to jest od 30 tyg ciąży tak słyszałam ale nie wcześniej. Zobaczę co lekarz powie

reklama
Do góry