reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Linka. Lekarz z prenatalnych mnie zapytał czy miałam jakieś zabiegi czy operacje na szyjce. Milagros mam nadzieję że ja tak nie będę leżeć za tydzień mam przeprowadzke remont no ale jeśli będę musiała to będę leżeć dziecko najważniejsze
linka1985
Ziemniaczek a ja myślałam że tak głupio palnelam i wzięłas za bardzo do siebie ..
katerineczka
Witam nowe Mamy
Ja właśnie mam dziś juz stres bo jutro wizyta i prenatalne. Bardxo proszę trzymajcie kciuki za mnie o 17 ...
Iza mnie się wydaje ze zabiegow które nie są niezbędne w ciąży nie wykonują. Bo to wiadomo jakieś znieczulenie trzeba...
Chciałam tyle napisać i juz nic nie pamiętam, głowa mi pęka.
Ja właśnie mam dziś juz stres bo jutro wizyta i prenatalne. Bardxo proszę trzymajcie kciuki za mnie o 17 ...
Iza mnie się wydaje ze zabiegow które nie są niezbędne w ciąży nie wykonują. Bo to wiadomo jakieś znieczulenie trzeba...
Serca nie znalazłam ale tez nie miałam czasu tak spokojnie w ciszy poszukać . Jutro mam wolne to jeszcze raz spróbuje.
Milagros , do dentysty idź , podobno ssanie goździka pomaga przeciwzapalnie.
Mama- czwórki ale masz dzieci fajne :-)
Witam wszystkie mamy. Emalkadream mamy ten sam termin :-)
Kejti- ale bym zjadła takie naleśniki ...mniam...
Olusia ! Na pewno bedzie dobrze. Wiem jak to jest ciagle sie bać bo sama tak mam ale musimy chociaż starać sie być dobrej myśli :-) z uśmiechem do przodu.
Ja, mam teraz okropny okres , chodzę wkurzona na cały świat, po 16 jest mi słabo i kręci mi sie w głowie , w nocy koszmary i krwawienie z nosa , masakra ... I wszyscy mnie denerwują , nawet biedna pani w aptece :-) niech juz minie ten pierwszy trymestr bo mnie ludzie znienawidzą :-)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Milagros , do dentysty idź , podobno ssanie goździka pomaga przeciwzapalnie.
Mama- czwórki ale masz dzieci fajne :-)
Witam wszystkie mamy. Emalkadream mamy ten sam termin :-)
Kejti- ale bym zjadła takie naleśniki ...mniam...
Olusia ! Na pewno bedzie dobrze. Wiem jak to jest ciagle sie bać bo sama tak mam ale musimy chociaż starać sie być dobrej myśli :-) z uśmiechem do przodu.
Ja, mam teraz okropny okres , chodzę wkurzona na cały świat, po 16 jest mi słabo i kręci mi sie w głowie , w nocy koszmary i krwawienie z nosa , masakra ... I wszyscy mnie denerwują , nawet biedna pani w aptece :-) niech juz minie ten pierwszy trymestr bo mnie ludzie znienawidzą :-)
D
Deleted member 158337
Gość
Ah Iza moja znajoma ma dużego pieprzyka na dłoni ma iść go usunąć w drugim trymestrze. I jej lekarka i ten z prenatalnych jej tak kazali
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
D
Deleted member 158337
Gość
Ewa tu nie problem zepsutego zęba a wychodzącej ósemki
Witam nowe Mamy
Będziemy!! Tylko napisz chociaż słowo w tym wątku :-))) bo ja nie mam czasu na szukanie gdzieś tam waszych wyników :-((( chociaz słówko:-)
reklama
Keejti-93
Iza ale jeszcze po będziesz miała kilka miesięcy tego pakietu a konsultacje możesz już w końcówce ciąży zacząć. Ja też chcę wykorzystać i nie wiem od czego zacząć taki wybór hhahaa
A i oczywiście narobilas mi chęci na soczek pomarańczowy. Chyba aż zaraz świeży wycisne z tej ochoty
A i oczywiście narobilas mi chęci na soczek pomarańczowy. Chyba aż zaraz świeży wycisne z tej ochoty