Koalka91
Fanka BB :)
Znam ten ból. Ja chodziłam pół roku na siłownie, schudlam z 67 na 62kg zrobilam sobie brzuszek. Teraz z powrotem ważę 67 kg. Chciałabym tak rok po porodzie zacząć znów przygodę z siłownią ale nie wiem jak to będzie. Będę mamą samotnie wychowująca więc narazie to tylko luźne plany, czas pokaże jak to się potoczy. Może przy braku czasu jakieś ćwiczenia z płyty, ale to trzeba mieć samodyscypline bo w domu to nic mi się nie chciało- na siłowni zawsze motywuja cię trenerzy i inni ludzie którzy wyciskaja obok ciebie.
U mnie to jeszcze parę dni i pękne od tych zaparć - bo zaparcia zaparciami ale ciągle jestem głodna- gdzie to się mieści?
Odnośnie wychowania to ja też chcę dziecko wychować tak jak mnie rodzice wychowali. Na wszystko musiałam zapracować, nauka na 1 miejscu i nie było tupania nóżkami w sklepie i ryku bo coś chcę. Zawsze czułam respekt do rodziców i szacunek. Nie chce mojego dziecka zbytnio rozpieszczać bo mój były partner ojciec dziecka był rozpieszczonym jedynakiem i nic dobrego z niego nie wyrosło.
U mnie to jeszcze parę dni i pękne od tych zaparć - bo zaparcia zaparciami ale ciągle jestem głodna- gdzie to się mieści?
Odnośnie wychowania to ja też chcę dziecko wychować tak jak mnie rodzice wychowali. Na wszystko musiałam zapracować, nauka na 1 miejscu i nie było tupania nóżkami w sklepie i ryku bo coś chcę. Zawsze czułam respekt do rodziców i szacunek. Nie chce mojego dziecka zbytnio rozpieszczać bo mój były partner ojciec dziecka był rozpieszczonym jedynakiem i nic dobrego z niego nie wyrosło.