reklama
linka1985
Fanka BB :)
Wróciłam wszystko w odpowiednim wątku opisałam
Moj stary królik z kotem maluchem hihi.
I mały kot sam.
Emka zaraz napisze.
Linka leceee.
I mały kot sam.
Emka zaraz napisze.
Linka leceee.
Załączniki
Koalka91
Tak od czasu do czasu bolało mnie podbrzusze przed krwawieniem ale nie łączyłam tego z krwawieniem tylko z rozciąganiem się więzadeł macicy. Jeśli chodzi o ból pleców to nic mnie wogóle nie bolało. Musisz się wyluzować i odpoczywać, ja brałam duphaston a luteiny do pochwowej mi nie kazal lekarz brać bo przy plamieniach stwierdził że będzie wylatywać razem z toffii.Koalka no właśnie u mnie cały czas takie tofi. Na usg niby ok,ale tofi nadal jest.Dupka biorę 2x1 i 1x luteine 100.A czy bolało Cie podbrzusze lub plecy w dole przy tym?
linka1985
Lili niemartw się na zapas tez pasztet jem nie mówiąc o wątrobce , nawet nie wiem czemu jej nie wolno
Dziękuję Lilith, mam nadzieję, że będzie, jak piszesz
Przez 2 tygodnie chyba też nie można sobie tak wysoko podnieść poziomu wit. A, żeby było to niebezpieczne. Ile kobiet w ogóle w ciąży o siebie nie dba, niektóre długo nie wiedzą nawet, że są w ciąży i rodzą zdrowe dzieci, a jedzą sushi, sery plesniowe, palą papierosy, piją alkohol... Nie zamartwiaj się już tym, będzie wszystko ok!
Przez 2 tygodnie chyba też nie można sobie tak wysoko podnieść poziomu wit. A, żeby było to niebezpieczne. Ile kobiet w ogóle w ciąży o siebie nie dba, niektóre długo nie wiedzą nawet, że są w ciąży i rodzą zdrowe dzieci, a jedzą sushi, sery plesniowe, palą papierosy, piją alkohol... Nie zamartwiaj się już tym, będzie wszystko ok!
Venuss23
Jak tak na to spojrzeć to w ciąży strasznie uboga ta dieta:-) Jajek na miękko nie,salami nie,sledzika nie,soku marchwiowego nie bardzo, szpinak tez nie bardzo, rabarbar tez.,maliny nie,truskawki nie bo mogą alergię wywołać. A no i oczywiście watrobka i pasztet :-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ja żarłam wątróbkę w ostatnich dwoch ciążach bo taka ochotę na nia miałam, ale pozwalałam sobie na to tylko raz w tygodniu. Gin powiedziała ze spoko, jeśli nie jem jej 3razy dziennie 7dni w tygodniu
Także wykuzujcie dziewczyny
A pasztet domowy wcale nie trudno samemu zrobić i wtedy można ominąć wątróbkę i jest bez ograniczeń
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Także wykuzujcie dziewczyny
A pasztet domowy wcale nie trudno samemu zrobić i wtedy można ominąć wątróbkę i jest bez ograniczeń
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app