reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Inka witaj :)
Napisz cos więcej o sobie :) o takiego maluszka masz :) to fajnie bo bedzie mała różnica wieku :)

Mila urodzinki? Wszystkiego najlepszego :)

Princeska ja mojemu zapowiedziałam ze mięsa nie nedzie zreszta na szczęście wyjeżdża w środę wraca w piątek wiec jakoś damy radę . Oj a teściowa chuna nie złe to powiedziała ?

Kejti szczęściara z teściowa ja na swoją nie narzekam ale nie mam
Jej na miejscu :)

Dzięki Netta. Więc pójdę we wtorek ok.9.

Dziewczyny jedzcie mięso, bo bobo potrzebuje.

Lilith co do teściowej to mój mąż póki co mówi, że mi się zdaje. Nawet powiedział, że może nie wie o ciąży. No po tym to juz mi się dyskusji ciągnąć nie chciało.
Ale jak piszecie - chyba lepsza taka, niż wtrącajaca sie we wszystko.

Ja na początku tylko mięso ale chyba w 6 tyg.odrzucilo mnie od niego i prawie wszystkiego innego.

Chwale się, pirtki i bluzki dzis przyszły. Spodnie 6, bałam się ze tyłka nie wcisne a uwaga za duże.. Ale na brzuch cuuudo!!

Ja o dziwo się pozbieralam, rano zakupy, wlasnie kalafiorowa zjadlam i znowu wychodzę. Źle mi ale w domu chyba gorzej..

Joasia, to prawda że taka lepsza niż np. Milagrosowa. Choć ciekawe co jej jest. My wyczuwamy takie humory, faceci widocznie nie..
Ciekawe jak moja zareaguje. Myślę, że radością. Chyba od stycznia jej nie widzialam ooo na skypie.

Jak mnie dziś kluje brzuch z lewej strony.. denerwuje się znowu wiec przyczyną znana ... mała siostry niedawno wyszła ze szpitala wczoraj skończyła antybiotyk i dziś znowu pod tlenem . Płakać mi się chce najgorzej jak człowiek niema wpływu na to co będzie .

Linka strasznie to niesprawiedliwe, że takie małe istotki muszą się tyle nacierpieć, trzymam kciuki, żeby malutka szybko opuściła szpital i nie musiała już do niego wracać.

a ja dzis wyczytałam że w 10 tygodniu dzidzia powoli zaczyna otrzymywać od mamy sygnały dotyczące samopoczucia więc musimy się duuuuzo uśmechać by dzieciątko było szczęśliwe :)

reklama
Do góry