reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka duuzo zdrowia dla malutkiej.. Przykre to, juz myslalam, ze lepsze wiesci przyniesiesz..
Linka ja mam na 8.11 i na suwaczku dużo mniej..
Mama czwórki mój mezus z 5 ale jak zdecyduje na cc to dzieciaczek pewnie koniec października ewentualnie początek list. Wasz lekarz daje wam datę wybrać? U nas lekarka pyta kiedy chcemy hihi. Dobrze, że króliki zostają!
Aob! Jutro robie sama..ogromna ochotę mam na hot dogi..
Witam nowa mamę :-)
My niedawno wrocilismy..syn padł w aucie, juz się wieczora boje..

Jeszcze mam pytanie odnośnie czytania informacji. Czytacie o tyg.w którym jesteście czy tym skończonym. Jutro kończę 10, czytać o 10 czy juz o 11? Zawsze mnie to zastanawiało jak są informacje przypisane.. Chyba do skończonych?

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Inka :-) dziewczyny ostatnio strasznie slabo sie czułam nie wiem czy przez ciśnienie... ta pogode... muli mnie mam zgage ... wzdęcia a na to wszystko mojej Ali ida trójki... dopiero dzis jest lepiej... mam nadzieję ze drugi trymestr będzie lepszy :-(

Lilith- mój gin mi dawał wybór, ale tak w granicach rozsądku- w widełkach 4-5 dni. Był wtedy zastępcą ordynatora w szpitalu, w którym robił mi cc więc nie było problemu- wpisał mnie bez problemu na dogodny termin Teraz już nie jest z-cą ordynatora, ale z uwagi na staż pracy w tym szpitalu przypuszczam, że nic się w tej kwestii nie zmieniło.

Linka- Ja dwójeczkę też w 42- drugi poród był wywoływany i niestety skończył się cc. Potem już planowe cc 2 tyg. przed terminem.

Milagros- wszystkiego najlepszego. Nie bardzo wiem jaka okazja, ale pisałaś rano o życzeniach więc : Wszystkiego dobrego

Joasia łatwo sie mowi ... Ja jedyne mięso jakie przyjmuje to w burgerach z maka! Każde inne fe!

Uf myslalam ze
Tylko ja sie tak irytuje :) no przeciez mój mi tak na nerwy działa ze az cieszę sie ze jedzie w delegacje - szkoda
Tylko ze niezawiera synka i psa :p jeszxzE w dniu w którym wyjeżdża musze psiaka na operacje zawieźć .

Diaboliczna czesc witaj :)
O to tez fajna różnice będziesz miała :)

Linka kciuki za mała !

Lilith o 11 :)

Karola
Witaj w klubie u nas tez sie przebijają wlasnie trójki jedna wyszła druga na wylocie :)

Lilith to teraz zagadkę mam co jest nie tak z tymi suwakami ... chociaż jak liczę od usg w szóstym tygodniu wychodzi ze jestem rowniutko w 11 tygodniu chyba ze lekarka źle wyliczył z om

Mama czwórki, Ty to masz mega doświadczenie z porodami, chylę czoła.
Tak, rozumiem w granicach rozsądku u nas tak samo. Jak nie będzie komplikacji jak poprzednio to znowu w 38tc. Jeszcze nie sprawdzalam datowo jak to wypada.. Ciagle się waham nad sn.. Ale boję się powtórki z 1 bardzo.. Do dziś ten koszmar mi się śni po nocach..

Linka u mnie jak u Joasi, dzis 9+6 to u Ciebie 10? Ja ciągle myslalam, ze Ty na sam początek 11 masz. Lilypie dobrze pokazują..

Ale wasze maluchy mają mało zębów.. Mój roku nie miał i juz 16 było.. Nic to dobrego. Na zeby Anbesol działa cuda!

Emka oj a co psiakowi jest?

Dalam swój brzuch.. Nie smiac sie proszę..

Emka bidulek.. Życzę by obylo się bez komplikacji! Daj znać jak po.

Linka wszystkie apki tak mi pokazują tez, no i Joasia i Milagros ma to samo hihi. U mnie na pewno Oki. A różnica spora.
Popatrz..ja mam 211 do końca a Ty 210. A jednak dokłada Ci cały tydzień.

reklama
Ja sobie sciaglam na tel asystenta ciazowego i po wpisaniu ostatniej @ pokazuje w którym tyg jestem, ile upłynęło i ile zostało do porodu. Jest krótki opis co się dzieje z dzidzia i z nami i do tego dwa zdjęcia jak wygląda bobas na tym etapie

Do góry