reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Oj z nastrojami to ciężko mnie ostatnio mój wkurza nieziemsko ze mam ochotę się wyprowadzić. A ja właśnie zajadam łazanki z kiszoną kapustą i pieczarkami.
Co do mięsa zalezy co kurczaka zjem Ale z innymi to ciężko

reklama
Mieso - nie moge fuuu
Samopoczucie - szkoda, ze przed dzidzia nie ma jak ukryc uczuc, ale tez licze na szybki powrot do normalnosci emocjonalnej...

linka jakie to jest niesprawiedliwe :-( tak fajnie sie zapowiadalo... jestesmy z Wami :-*

Basienkaaa u mnie też jakoś trudno o uśmiech.

Linka ojej a właśnie myślałam dziś co tam u małej, heh. Duży siły dla niej!

A ja sobie kiełbasę chciałam usmażyć i jak mnie wzięło, to ledwo do kibla dobiegłam! :-/

Witam :)
Termin mam na 7.11 Jestem mamą 23 miesieczniaka. Czuję się od początku fatalnie. Zawroty głowy, nyje mnie, wszystko śmierdzi a do tego mega skurcze. Biorę du i scopolan. Pozdrawiam
Ps. Próbuje Was poczytać ale masa tego jest :O dopiero jestem na 13 str, a gdzie 630 :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie.
Ostatnio coś nie za dobrze się czuję,na nic nie mam siły ,ciągle mi nie dobrze i mam ochotę się ostro powydzierać na niektórych,nie dotyczy to Was oczywiście;-) ;)
Czytałam dziś,że mdłości swoje apogeum osiągają w 9 tyg., a my wczoraj go rozpoczęliśmy więc skrycie liczę na poprawę od przyszłego tyg.Chociaż jak patrzę na Wasze suwaczki i to co piszecie o mdlosciach to zaczynam powątpiewać w prawdziwość tego artykułu.
Z nowości:moje króliki zostały ocalone przed eksmisją,to nie one mnie uczulają.Metodą prób i błędów doszliśmy do wniosku,że mam alergię na kwas acetylosalicylowy ,zawarty w Acardzie,który przepisał mi gin. Odstawiłam Acard,i pokrzywka zniknęła. Podobno ta alergia najczęściej pojawią się w 3 dekadzie życia. Trzeba będzie uważać bo dużo leków zawiera ten kwas.

Inka,Diabliczka-witajcie

Linka- mam nadzieję,że siostrzenica szybko wróci do zdrowia. Życzę jej tego z całego serca
Aob-nowa ciążowa dieta? Hot dogowa?;-) ;)
Znowu smaka robisz. Coś mi się wydaje,że zarsz mojego do tesco po bułki do hot dogów pogonię, bo parówy i dodatki mam.

Czesc:) a ja zjadłam właśnie pizze i lody i sobie leżę wypoczywam i Was czytam:) przedluzylismy wyjazd i jedziemy jutro prosto na moją wizytę

Linka, Diabliczka- mój synek jest z 7.11, . Teraz mam termin na 21.11, ale mój gin robił mi cesarkę 2 tyg. przed terminem, więc dużo wskazuje na to, że ten dzidziuś też urodzi się 07.11:blink: Tylko nie wiem, czy dzieciakom będą później takie podwójne urodziny pasowały, bo jednak będzie 8 lat różnicy- sporo.

reklama
Do góry