reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam Was po rozłące.
Pamiętacie mnie jeszcze?
Chciałam Was poinformować ,że jest spora nadzieja na to, że jednak będzie dobrze.
Robiłam betę kilkakrotnie i bardzo ładnie przyrasta. Dziś byłam na Usg i lekarka "coś tam"zauważyła poza cialkiem żółtym. Bardzo malutkie coś ,które pikało. Zmierzyła tętno i wyszło 124. Stwierdziła,że raczej na moje tętno to za jest za wysokie i że prawdopodobnie to tętno tej kropki na ekranie. Badanie niestety jest u mnie utrudnione że względu na nadwagę i dość duża ilość tkanki tłuszczowej w tej okolicy.
Na koniec stwierdziła,że mam bardzo duże szansę że rozwinie się z tego prawidłowa ciąża. Ostatecznie wszystko wyjaśni się za tydzień ale powiem Wam że jestem dobrej myśli.Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i dziękuję za ciepłe słowa, które od Was otrzymałam w sobotę.

reklama
Mama czworki dziekujemy ze sie odezwalas aby podzielic sie z tak fajnymi wiadomosciami! Ja trzymam mocno kciuki za Twoja fasolcie! :-*

Emka dziekuje za objasnienie:-) teraz juz widze bimbalki i taki jakby szew po srodku?
Lekarz wykonujac takie zdjecie pewnie robi zblizenie? Bo my z TZ glowy najpierw szukalismy:-D

Dominika, Mama czworki super wiesci od was

Sledze was dziewczyny ale mam tak podly humor ze nawet mi sie pisac nie chce. Od kilku dni mam czarne mysli i nie potrafie sie ogarnac,dzis przez pol dnia bol w cycach zanikl calkowicie.Nie moge sobie znalesc miejsca tak bardzo sie boje.

Dziewczyny jeszcze raz gratuluję dzisiejszych wizyt! Prawie wcale nie zazdroszczę ;)

Mama czwórki, wspaniała wiadomość, trzymam kciuki :)

Ja w poprzedniej ciąży płeć poznałam w 16tc, a to podobno i tak wcześnie.

reklama
Do góry