reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Katerineczka dwa cialka to może i dwa serduszka :D ja na pierwszym usg miałam dwa podejrzane punkty Ale Pani doktor od razu mówiła że jedno raczej będzie, u mnie w rodzinie nie Ma bliźniaków :) kiedy teraz masz wizytę bo jestem bardzo ciekawa ? :D ZresZtą jak pewnie każda :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kurcze skasował mi się post u mnie mąż ma możliwość wykupić mi medicover i się zastanawiam czy się opłaca?

A ja mam mcflurry w domu:)

Mama czwórki gratulacje takich wiadomości :)

Robicie ochotę na frytki ostatnio narobilyscie i później zmuszalam się do wymiotów tak czułam ten olej na zoladku, a ja mam straszną ochotę jak i w ciąży z Julkiem na kanapki że świeżym chlebem masłem i dżemem jablkowym własnej roboty pycha!

A ja taka chora że jutro chyba po l4 na jeden dzień.

O tak czekamy na info o blizbiakach ja zawsze chciałam mieć siostrę bliźniaczke ale nie wyszło

Heh tez miałam nadzieje na bliźniaki u mnie:) i nic!

Mama czwórki, Dominika - wspaniałe wiadomości przynosicie!!!:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Juz dobranoc? Ja normalnie za pół godziny pracę kończę ale wyszłam dziś wcześniej. Nie no a tak poważnie to u mnie chyba bezsenność.

Chyba już zaczynam spać w staniku sportowym bo cycochy rosną.

Kejti dlaczego w staniku sportowym?

Mnie naszło na sok pomarańczowy wypilam dwie szklanki i aż Mi ciężko

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

W tamtej ciąży tak spałam jak zaczęły rosnąć smaruje na noc kremem i zakładam. Żeby nie zwisaly tylko się trzymały ładnie to tak brzydko nie opadna, mi pomogło także polecam.

reklama
Do góry