reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Princeseczka a tam widzisz?

To z prywatnego..fortunę tam zostawiłam przez całą ciążę z synkiem ale to był cud wiec kasa się nie liczyła.. Dużo mam zdjęć i płyt
Tak, widze :-) TZ tez pokazywalam i tez widzial :-)
My nie mamy doswiadczenia w czytaniu usg. Jak szwagier pokazywal nam zdjecia to tlumaczyl gdzie co jest bo my nic nie wodzielismy.
Jak bylam na drugiej wizycie u gina to powiedzial ze jest zarodek i gdyby mi go nie pokazal to w zyciu bym nie powiedziala ze to jest zarodek.
Na ostatnim usg dopiero sama czailam co i jak ale dzidzia juz jest na tyle spora ze chyba tylko slepy by nie zauwazyl. Pewnie jak bedzie okreslal plec to tez bedzie musial mi wszystko tlumaczyc:-)

Princeseczka wiesz co, jak pójdziesz ze swoją dzidzia juz starsza to chyba rozpoznasz. Takie mam wrażenie bo pamiętam, że z cora w ciazy jak inni pokazywali to nie bardzo rozumiałam co to za placki po czym jak mala juz 12 tc miała to wszystko było takie proste i widoczne a z niektórymi zdjęciami od dziewczyn z forum dalej miałam problemy w odnalezieniu hihi.

Mania pierwsze słyszę.. Usg to raczej może uratować ciaze a nie zaszkodzić.

Linka.. Ech Ty.. No zjadlabym domowe frytki a nie te kupne..oszaleje.. A tu ziemniaki mają kiepskie..

reklama
Do góry