gaga92
Fanka BB :)
ja osobiście staro się nie czuje to będzie moje pierwsze dzieckoMarti, Gaga nie wiem jak wy, ale ja to staro się czuję Macie dzieci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja osobiście staro się nie czuje to będzie moje pierwsze dzieckoMarti, Gaga nie wiem jak wy, ale ja to staro się czuję Macie dzieci?
A moje drugie. Może dlatego tak się czujęja osobiście staro się nie czuje to będzie moje pierwsze dziecko
Mojej znajomej tak jakis gin powiedzial mimo tego ze chodzi do niego prywatnie...Dziewczyny czy spotkałyście się ze stwierdzeniem że częste USG szkodzi?
nie mam ,to moje pierwszeMarti, Gaga nie wiem jak wy, ale ja to staro się czuję Macie dzieci?