reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Powtórzyłam dziś bete. W czwartek 46000 a dziś 57000 z haczkiem. I po co ja ją robiłam. Wyczytałam tetaz w internetach, że w 8 tyg robienie bety nie ma sensu no, a i tak teraz mimo wszystko będę się stresować do środy.
Któraś z Was robiła bete w tak zaawansowanym stadium?

reklama
Hej dziewczyny Zdrowych ,pogodnych świąt w gronie rodzinnym ;* dużo odpoczywajcie i korzystajcie z pięknej pogody. Pozdrawiam ;)

Joasia ja robiłam ostatni raz na etapie 16 tyś a po 3 dobach było 27 tyś. Potem byłam u lekarza i powiedziała,że beta na takim etapie naprawdę nie ma sensu bo już nie przyrasta tak jak na początku. Dlatego od tamtej pory bety nie powtarzałam. Uważam że jak na takie wysokie wartości i tak ładnie rośnie :-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Aha, w poprzedniej ciąży robiłam betę przy 42 tys,po 2 dniach było 48 tys, a urodziłam zdrowego chłopaka :-) Nie powtarzaj bety ;-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Lilith moja pediatra powiedziała że mi syropu prawoslazowego nie wolno...
Co do porankow banan zaraz po wstaniu mi pomaga - sporo kcal, zaspokoi pierwszy głod i nie jest mi dzięki temu słabo no i nie odrzuca mnie jak większość jedzenia, poza tym odkąd biorę prenatal uno to dużo mniejsze mdłości mam po zażyciu tabletki.

Mój synek śpi z nami odkąd się rozchorowal, nie mam siły go co chwile odkładac do łóżeczka, bo ciągle albo katar albo kaszel go budzi i jest płacz.

Gosia - smacznego! :-)

Emka a ja za kaczka jakoś nie przepadam.

Aob odpoczywaj! :-)

Mama czwórki trzymam kciuki!

Maleducada mi prenatal uno słabo pomaga niestety

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry