reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Narazie ustaly i mam nadzieję ze juz nie wrócą. Wczoraj wieczorem znowu zaczlelam lekko plamic. Od razu zwiekszyli mi dawkę i bardzo szybko ustapilo. Teraz to juz nie ludze się ze szybciej wyjde. Myślę ze mnie tak koło wtorku wypisza. No chyba ze dziś i jutro będzie spokój to może w poniedziałek.

reklama
Pamiętam, pusalas wczoraj i mówiłaś ze lutke juz na 100 zwiekszyli. Lepiej się nie spieszyć jak tak źle tam nie jest i dbają o Ciebie. Co innego jakbyś plackiem leżała i nikt by się nie interesował a tam jednak działają. Będzie dobrze a i do 14 nie wiele zostało, pitem poleci i znowu dzień z głowy.

Ja nie wiem czy mnie ten brzuch od tego kaszlu potwornego bardziej nie boli.
Czy ktoś może pitwierdzic, ze syrop prawoslazowy można w ciazy?

Jak tu dziś spokojnie- wow:szok:

Karola- Spoko szpital, że w ogóle z plamieniami Cię przyjęli. Miałaś jakieś inne objawy? W szpitalu , w którym mam zamiar rodzić z plamieniami przepisują dupka lub luteinę, ew. Nospę z zaleceniem oszczędnego tryby życia i wio do domu. Nie wiem co by się musiało dziać, żeby na patologię ciąży przyjęli::confused2:

Byłam na cmentarzu, potwornie dużo ludzi dzisiaj. Pochodziłam trochę bo to bardzo duży cmentarz, a musiałam odwiedzić 2 groby umiejscowione w dalekiej odległości od siebie. Teraz mnie brzuch trochę"ćmi" dlatego emka wysłałam z dzieciakami na Święconkę, a ja się obijam. A co należy mi się w końcu...

Jezu dziewczyny mam taki apetyt ze jem trzecia porcje salatki jarzynowej i zagryzam sernikiem [emoji23] kocham święta! <3

f2w39jcgdz0az452.png

Tam gdzie rodziłam
Tez zatrzymywali mnie ze wszystkim ale
Trafiałam akurat na prowadzącego mnie ordynatora wiec moze dmuchał
Na zimne , bo raz jak podjechałam po stłuczce autem zeby sprawdzili czy ok to na szczęście nie zatrzymali :)

Kochane dużo spokoju w święta :)

Lilith ja jem rano jabłko mega pomaga choć dzis niezliczona ilośc
Razu biegłam do wc ale na szczęście skończyło sie na strachu :)

No nic lecę pod prysznic s potem odpoczywać jak mały wstanie go będziemy sie zbierać na świecenie pokarmów :) buziaki ps wyciągnę pierwszy raz meza na świecenie w końcu ze wzgl
Na dziecko musi sie uczyć :)

Gosiu smacznego!

Emka sprawdzę to jabłko.. A słabo Ci nie jest do tego?

Czy ktoras z Was wie co z tym syropem prawoslazowym? Piszą w necie, że można a na syropi, ze nie są znane skutki wiec nie zalecają. To ma alkohol to aż strach.. Jakieś doświadczenia?

My po świeceniu byliśmy u teściowej. Brała się za szykowanie obiadu. A ja do niej: mięso dziś? Hehe. Za chwile jednak schowala do lodówki. Poradzilam jej kluski z serem i to też zrobiła.

Teraz Zuza śpi w aucie. Siedzę z nią pod wydziałem na polibudzie, bo tatuś pracoholik poszedł sobie utwardzić próbki.

Lilith nie pomogę z syropem .

Wiesz co słabo mi czy jem czy nie jem zdecydowanie więcej powietrza potrzebuje niz wczesniej .

Ulo my dzis szykujemy kaczkę ba przyjazd teściów :p
Apropo postów :p

Chyba węch odzyskuje bo zrezygnowawszy z tego syropu zas robie te dziwne mikstury..dopiero odkrylam ich przykry zapach..

Na miso to ja patrzeć nawet nie mogę..

Emka za dnia tez to odczuwam ale z tym można funkcjonować, za to piranki dramat..dużo czasu zajmuje mi zmobilizowanie się, ubrać się nie mogę no nic.. Dobrze, że syn nie pogania tylko siedzi u siebie i czeka.
W ogóle to dziś w nocy spal z nami, 2 raz odkąd się urodził się to zdarzyło. Wzielam go po 6 bo bidulek się dusil a jak z noskiem pirobilismy to się troszkę za bardzo rozbudzil i co się sam męczyć u siebie z zaśnięciem będzie. Juz widzę, że hormony działają..

reklama
Wyszlam dzis, ale nie czuje sie najlepiej.. mam nadzieje ze dam rade w do zemdlec..

U nas w pt jest tylko post w sobote je sie normalnie, ale ja w tym roku oczywiście nie poscilam za bardzo..

Moj mnie juz wkurza jak nic :-\ myslalam, ze choc troche milej bedzie, bo swieta, bo bylam w szpitalu, a tu lipa.. teraz to az zaluje, ze tam nie zostalam...

Karola dzidzia najwazniejsza, a swieta zleca nawet nie wiadomo kiedy :-)

Lilith ja tez nie orientuje sie jak z takim syropem jest..

Emka, lilith zdrowka dla dzieciaczkow :-*

Samotnaja ja tak mam i stad lezalam w szpitalu.. uwazaj na siebie i duzo jedz i pij..

Wesolych Swiat mamusie :-*

Do góry