reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Powtórzyłam dziś bete. W czwartek 46000 a dziś 57000 z haczkiem. I po co ja ją robiłam. Wyczytałam tetaz w internetach, że w 8 tyg robienie bety nie ma sensu no, a i tak teraz mimo wszystko będę się stresować do środy.
Któraś z Was robiła bete w tak zaawansowanym stadium?

reklama
Hej dziewczyny Zdrowych ,pogodnych świąt w gronie rodzinnym ;* dużo odpoczywajcie i korzystajcie z pięknej pogody. Pozdrawiam ;)

Joasia ja robiłam ostatni raz na etapie 16 tyś a po 3 dobach było 27 tyś. Potem byłam u lekarza i powiedziała,że beta na takim etapie naprawdę nie ma sensu bo już nie przyrasta tak jak na początku. Dlatego od tamtej pory bety nie powtarzałam. Uważam że jak na takie wysokie wartości i tak ładnie rośnie :-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Aha, w poprzedniej ciąży robiłam betę przy 42 tys,po 2 dniach było 48 tys, a urodziłam zdrowego chłopaka :-) Nie powtarzaj bety ;-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Lilith moja pediatra powiedziała że mi syropu prawoslazowego nie wolno...
Co do porankow banan zaraz po wstaniu mi pomaga - sporo kcal, zaspokoi pierwszy głod i nie jest mi dzięki temu słabo no i nie odrzuca mnie jak większość jedzenia, poza tym odkąd biorę prenatal uno to dużo mniejsze mdłości mam po zażyciu tabletki.

Mój synek śpi z nami odkąd się rozchorowal, nie mam siły go co chwile odkładac do łóżeczka, bo ciągle albo katar albo kaszel go budzi i jest płacz.

Gosia - smacznego! :-)

Emka a ja za kaczka jakoś nie przepadam.

Aob odpoczywaj! :-)

Mama czwórki trzymam kciuki!

Maleducada mi prenatal uno słabo pomaga niestety

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry