reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Moja trojka właśnie maluje wydmuszki, ubaw z nich niesamowity:) pełna radocha:)

Na od 4 godzin na pełnych obrotach, zmęczona juz jestem:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja dopiero wstałam. Nie poscilam i nie mam zamiaru. U moich dziadków jest cały rok w piątek post. U mamy tylko w święta. A u mnie wcale. Do kościoła też nie idę.
Nie czuje się na siłach. Post też średnio widzę u siebie bo ja nabiału nie mogę jeść. Więc zostaje albo kanapka z masłem albo z wędlina.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Emka, łącze się z Tobą w bólu.. Mój maluszek tez chory a ze mnie już mega od amo wychodzi chorobsko.. I zamiast się relaksować to mlody na inhalatorze i odciagaczu posiedzi bez spaceru do tego bo pogoda dzis okropna..

Potwornie zle rano mi było..jak wy wstajecie? Dla mnie to wyzwanie.. Macie jakieś sposoby?

Nie mogę nic zjeść Jeju..zaś tylko na herbacie a jak tu leki wziąć?

Ja się postem nie przejmuje, my niewierzący.. Święta zawsze po swojemu, nawet grudniowe są w ang.stylu bo corka pl potraw nie bardzo jada..

Karola jak tam dzis?

Aob wychodzisz?

Zaraz zerkne Gosiu.

Jak narazie spokój. Czekam bo o 14 mąż przyjedzie:) Jakoś teraz bardziej tęsknię. Świadomość świąt w szpitalu mnie dobija. Ale trudno, ważniejsze żeby z kropkiem było wszystko w porządku.

reklama
Dokladnie kochana, on najważniejszy a czas jednak leci i jednak w domu byłby większy stres, tam możesz liczyć na pomoc. Plamienia ustały po tej lutce?

Szkoda, że Nessi się nie odezwała z nowymi obecnymi wiesciami, bo wiem ze są inne..choc wiem ze musi być jej ciezko.. Na pewno wszystkie dalej myślą. Podobnie jak Dominika.. No i Dagi, bo też to pewne nie było.

Do góry