Dziewczyny a ja nie robie nic pełen lajt, nie będę się przejmować bałaganem, aż tak źle nie jest, mąż w niedziele sprzatal
Plamien więcej nie mam i oby tak zostało
Dzisiaj mam mniejsze mdłości. .. ale obiecalam sobie ze nie będę sobie nic już wkrecac
Mnie tez zbliża się termin miesiączki i z doświadczenia poprzedniej ciąży wiem ze wtedy bardziej bolał mnie brzuch i bardziej uważałam na siebie
W ciąży odpowiednią ilość wody to podstawa, min 1,5 do 2 litra oczywiście zupy, owoce tez wchodzą w to.
Ja tez ciągle mam smaki na kwaśne i pikantne. Ale to dobrze bo słodkie mnie w poprzedniej ciąży bardzo utuczylo.
Może wstyd się przyznac ale gotować i piec na święta tez nie będę. Zamówiłam sobie catering zaprzyjaźnionej knajpy. Jedzenie tam przepyszne i świeże. A że i tak zwyczajowo mega kasę na jedzenie wydaje nawet jak sama robie to wydaje mi się że będzie teraz sporo taniej.
Spalam dzisiaj od 12 w nocy do 12 w południe z przerwami oczywiście. Ale i tsk.... pobilam rekord swój.
Za wizyty trzymam kciuki, wiem jaki to stres bo wczoraj zębami szczekałam jak babka usg zaczęła a jeszcze nic nie mówiła.
Ja jestem z Trójmiasta. W niedziele wyciągnęła m męża nad morze i po oddycha łam, i doceniam wreszcie to nasze morze.
Klif w Orłowie kojarzycie?
Ivi Fasolka jeszcze mala brzuch ma super amortyzację, na 100 % wszystko jest oki.
Priinceseczka ile podwyższone? Mi moja endo mówi ze tsh w ciąży skacze ważne jest ft4 bo to wyznacznik właściwego poziomu hormonu tarczycy.
Dominika święta to nie ma jak w Polsce super, samochodem cxy samolotem?
Keejti ubezpieczenie mam takie pracownicze nie wiem czy o te ci chodziło. .
Gwiazdka a Relax i nadrobić ie nie serialow to tez fajne a rzecz
Wszystkim chorujących małym i dużym życzę zdrowka