reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny juz po wizycie, nie zrobili nic oprócz tego co wczoraj kazali wziac paracetamol i tyle :( jestem zalamana... jutro jade na 12 prywatnie mam nadzieje ze tam cos sie dowiem

reklama
Dziewczyny czy Wam się też zmieniły kubeczki smakowe w ciąży? Bo mój mąż mówi, że nie czuje chyba soli bo jak gzik dziś zrobiłam bo stwierdził, że chyba 4 razy go przesoliłam ..a mi taaak smakował.... aż się boję czegoś na święta robić jak ja nie mam teraz wyczucia smaku!!! I jeże jedno do tych co też mają mdłości-co Wy teraz jecie?

Uff... Cieżki dzień... Pospacerowałyśmy trochę z dziewczynami,po przedszkolu bo synek akurat był na piłce nożnej, obkupiłam się w Rssmanie. Krem przeciw rozstępom zakupiony- od dziś zaczynam brzuch iersi smarować.
Cały dzień mnie mdłości męczyły, a teraz herbatkę z imbirem mielonym sączę i w końcu trochę mi lepiej na żołądku.

Gaga- wg mnie nie powinno tak absolutnie tak być,że kobietaw ciąży stoi po 8 godz. Powinnaś coś z tym zrobić. To bankowo może być niebezpieczne. Z jakichś powodów prawo nie pozwala w PL na stanie kobiety ciężarnej w pracy. Pracodawca ma obowiązek jej zapewnić inne stanowisko- SIEDZĄCE. To nieludzkiei okrutne. Zrób coś z tym- proszę

Dagi- . Sciskam mocno za Was kciuki. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. To niby taki rozwinięty kraj , a podejście do ciężarnych mają lekko mówiąc nieodpowiedzialne. Nie wiem, czy to kwestia aż takich oszczędności. Banda konowałów za przeproszeniem.

Mama czwórki dziękuję za odpowiedź :) tylko u mnie w pracy nie wiedzą jeszcze o mojej ciąży Ale jak tylko sytuacja będzie miała się powtórzyć to powiem im

Dagi przerabialam to samo dwa miesiace temu, rece opadaja jak oni do tego podchodza. Ja blagalam zeby mi dali progesteron ale nic z tego.Masz moze Early Pregnancy Unit u siebie?? Mi chociaz beta zbadali a po kilku dniach zrobili USG wiec wiedzialam co sie dzieje.

A ja zadzwonilam ze do pracy nie przychodze, bola mnie wszystkie miesnie i mam dreszcze, gardlo cale opuchniete jak na angine. Czekam az maz woci z pracy i ide spac.

Chciałam tylko powiedzieć, że lekarz dzisiaj nieprzekreślił mojej ciąży, powiedział tylko, że jest młodsza .. pęcherzyki rosną ... trzeba dać czas zarodkowi na urośnięcie. Beta ładna ... 22250,86
Nawet jeśli ciąża ma 6 tygodni i 6 dni (wedle ostatniej @) to tez niemusi być jeszcze widac zarodka.
Termin porodu póki co lekarz przesuwa na 14-15.listopad.
Wiek ciąży określa na 5 tydzień i 3 lub 4 dzień.

Dagi, nie możesz jechać na inny oddział, czy to rejonowka? Ja dzis bylam na tym wczesnym i tam były plamiace babeczki tez.. Co prawda to nie IP ale szpital kobiecy.. Gdzieś Ty pohechala?? Kochana trzymam mocno kciuki.. Daj jutro znać.
Gosiu nie stresuj sie, idziesz za tydzień?
Ja dzis wymiotuje i wymiotuje aż wstać się boje..

Dokladnie na tym oddziale w szpitalu bylam co Polis pisze.. I pow.ze jak tylko coś to biegiem do nich..

Nessi bardz ale to vardzo się ciesze!!! Zostajesz u tego giną?

Dagi, nie możesz jechać na inny oddział, czy to rejonowka? Ja dzis bylam na tym wczesnym i tam były plamiace babeczki tez.. Co prawda to nie IP ale szpital kobiecy.. Gdzieś Ty pohechala?? Kochana trzymam mocno kciuki.. Daj jutro znać.
Gosiu nie stresuj sie, idziesz za tydzień?
Ja dzis wymiotuje i wymiotuje aż wstać się boje..

Dokladnie na tym oddziale w szpitalu bylam co Polis pisze.. I pow.ze jak tylko coś to biegiem do nich..

Nessi bardz ale to vardzo się ciesze!!! Zostajesz u tego giną?
Tak jest, jestem juz zarejestrowana na nastepny piatek na 12.50 :D

f2w39jcgdz0az452.png

Chciałam tylko powiedzieć, że lekarz dzisiaj nieprzekreślił mojej ciąży, powiedział tylko, że jest młodsza .. pęcherzyki rosną ... trzeba dać czas zarodkowi na urośnięcie. Beta ładna ... 22250,86
Nawet jeśli ciąża ma 6 tygodni i 6 dni (wedle ostatniej @) to tez niemusi być jeszcze widac zarodka.
Termin porodu póki co lekarz przesuwa na 14-15.listopad.
Wiek ciąży określa na 5 tydzień i 3 lub 4 dzień.
Trzymam kciuki mocno mocno! Super wiadomosc! [emoji7]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Do góry