reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Witam nowe mamy, napiszcie cos wiecej o sobie :-)
Oczywiscie gratuluję.
co tu opowiedzieć :D. Mam za sobą dużo przejść dotyczących ciąży, to moja 5 ciąża i mam za sobą 4 poronienia i żadnego dzieciaczka. Przyczyny nadal nie znane. Jadę na pełny zestawie leków i liczę na cud. Mam nadzieję, że tym razem go doświadczę. Zdążyłam zaliczyc wczoraj lekkie plamienie i zastanawiam się skąd ono mogło się wziąć? dziś na całe szczęście już go nie ma. Dolegliwości raczej brak, lekki na prawdę lekki ból piersi, zmiany nastroju

Witam nowe mamusie i powodzenia &&&
Ja byłam z moim na zakupach potem wzięło nas na Przytulanki a teraz wcinam pomarańcza ;)

zielony groszek super wieści:) ja jestem wg @ w 5 t i 2 dni i po week bede szła na usg. Też chciałabym już serduszko usłyszeć :D chociaż wydaje mi się to bardzo wcześnie

Teczowa witaj :-) ja mam za sobą trzy poronienia więc w pewnym sensie Cię rozumiem, staraliśmy się 10 lat :-) Teraz chyba wydażył się cud więc może każda z nas co doświadczy :-) :-) :-) :-)

Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za każdą z nas.
U mnie znowu mdłości wieczorne ehh pije herbatkę z cytryną bo bić innego mi nie wchodzi i jeszcze mala nie chce spać.

reklama
Witam nowe mamusie ;)

Ja dopiero wróciłam do domu :)
Zatoki mnie dla odmiany bolą. Ja na mdłości jem wszystko co mi podejdzie. Jak nie zjem jest jeszcze gorzej.

Po wizycie czuje się spokojniejsza, mój również widział serduszko, zawolala go Pani doktor :)

Martwię się teraz wydatkami... w przyszłym miesiącu same wizyty u lekarzy i recepty wyniosą mnie około 700zł. :O

Nessi super ze lekarz mówi że jest szansa :) ja tam w to jak najbardziej wierzę :) tydzień to nie tak dużo różnicy, kiedy teraz masz wizytę ? :-)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry