reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi ostatnia OM miałam 11.02 więc wychodziloby że początek 6 tyg cykle miałam regularne 27 dni dodam że jeśli ciąża się potwierdzi to była wpadka ha ha. Krew mi pobrali na betę więc będę wiedziała e czwartek co i jak i planuje kupić jeszcze test ciążowy żeby jaja nie znieść :)
ja OM miałam 12.02 heheh :)

reklama
Hej dziewczyny, chcialam wam tylko zameldowac ze wczoraj w nocy (!!) mialam zgage. Nie wiem czy to przez ciaze czy przez to ze na klacje zjadlam kanapke posypana szczypiorkiem no ale ta zgaga to chyba dobry znak???:D
Juz sie doszukuje wszystkiego;)))

Milego dnia wam zycze i kcuki trzymam za wizytujące!:)

Hej dziewczyny, chcialam wam tylko zameldowac ze wczoraj w nocy (!!) mialam zgage. Nie wiem czy to przez ciaze czy przez to ze na klacje zjadlam kanapke posypana szczypiorkiem no ale ta zgaga to chyba dobry znak???:D
Juz sie doszukuje wszystkiego;)))

Milego dnia wam zycze i kcuki trzymam za wizytujące!:)
Dobry dobry Ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy i juz zgagi mnie meczyly ;)

Hej, ja mieszkam za granica i mam pytanie ... Co to jest ta "luteina"? Dlaczego tyle osób ja bierze? Mam naciskać w poniedziałek moja lek. Żeby mi dała?
W Polsce popularna za granica raczej jej nie przepisuja. Podtrzymuje ciaze . Ogolnie to progesteron. Jak sie myle prosze mnie poprawic :)

Wiecie Co? Teraz zaczelam sie stresowac, bo oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie zaczela ogladac zdjec usg z 5tc.. I te pecherzyki sa jakies wieksze i widac zarodki.. :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Gosia08 mi tez wyplywa...ja zawsze po aplikacji staram sie polezec ok.godziny czasu..i w ogole glupia sprawa z ta luteina bo ja nie potrafie jej zaaplikowac gleboko po mojej aplikacji na bieliznie znajdowalam te tabletke lekko rozpuszczona ale cala...mąż mi to aplikuje

Do góry