reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosia02 nie przejmuj sie kochana ja w swoim pecherzyku nie widzialam cialka zoltego a lekarz powiedzial ze zarodek jest... kazda ciaza jest inna, nie ma co porownywac, generalizowac bo to kwestia indywidualna kazdego organizmu..

reklama
No ja w poprzedniej ciazy w pecherzyku nie mialam ani cialka zoltego ani zarodka.. Ale teraz sie boje, bo u wielu osob widac juz dzidzke :(

f2w39jcgdz0az452.png

Ale to tez zalezy od aparatu kochana nie ma co panikowac. Gdyby bylo cos niepokojacego to gin pewnie by Ci powiedzial a tak trzeba czekac i tyle. Ja caly czas czekam na serduszko, bo nie bylo slychac ale uspokoil mnie ze za 2 tyg.powinno juz byc i tego sie trzymam.

Gosia dokładnie jak piszesz.
Ewa a gdzie mieszkasz?
Na Majorce, miałam problem z dobrym lekarzem w poprzedniej ciąży ale w końcu znalazłam i teraz już przetarte szlaki. W poniedziałek idę chociaż to dopiero będzie 6 tc , na czwartek 24 planujemy wyjazd do Pl i chciałam wiedzieć czy aby na pewno mogę jechać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dorota123456789
Dzięki wszystkim za miłe słowa.
Mieszkam na Majorce. Pracuje czynnie nawet bardzo ale tylko od marca do października wiec ciąża wykalkulowana na maxa :-) Mały ma 9 lat wiec już duży będzie łatwiej.
Kurczę zapomniałam już jaki to stres być w ciąży :-) dobrze ze sezon sie zaczyna nie będzie czasu na myślenie no i energię spożytkuje bo mam za troje teraz :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja obecnie mieszkam w Niemczech. I też planujemy wyjazd do Polski na przyszły czwartek akurat jak się ciąża potwierdzi to prezent na Wielkanoc.
Gosia może ciąża jest młodsza niż z OM i to dopiero 5 tv ja w pierwszej byłam pierwszy raz u innego lekarza i powiedziała mi ze to 6 tydzień a za kilka dni inny ze 5 więc spokojnie na pewno wszystko jest ok

Witam się i ja :)
Super ze z wizyt dobre wieści :) oby takich więcej
Ja po pracy byłam po 14 Ale od razu poszłam spać i przespalam dwie godz teraz muszę się za obiad brać
Dziś przez cały dzień brak objawów martwi mnie to i oczywiście odliczanie do wizyty 13 dni

reklama
Wiem co milalam jeszcze napisać bo tak jak dziś to w pracy spoko bo mamy mało roboty i byłam sama na stanowisku tak to jesteśmy we dwie więc prawie cała zmianę siedziałam a jak jesteśmy we dwie to koleżanka rozdziela pracę i często jest tak że prawie cały czas stoję a to jest nawet 10 godz teraz akurat po 8 a zauważyłam że jak już postoje tak 3-4 godz bez przerwy to źle się czuje i nie wiem czy moze mi to zaszkodzic

Do góry