reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

hahahah no to mysle, ze niedlugo moze mi niezle dowalic, skoro tak chcecie sie pozbyc swoich rzyganek;) Pewnie skonczy sie na tym, ze wam przejdzie a ja bede wam jeczec ze spie z glowa przy kiblu:p

Mania no w koncu jestes!;) Super, ze sie udalo, ja tez po stracie i jestem tutaj etatowa swiruska czy wszystko jest ok takze teraz moze nie bede sama;)

reklama
Migduch ja też swiruje Ale staram się nie przesadzać[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Zauwazylam u siebie na brzuchu tą ciemną linię, ktora idzie od pepka do spojenia lonowego.. Czy to jest mozliwe w tak wczesniej ciazy? ;o nie mialam jej wczesniej :D
cb41b0a5464153d2be190ebcbd003c9d.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

Aha jest kolejny objaw ktorego ja nie mam- linia od pepka w dol;))))

ps.Gosia, tez mam kolczyk w pepku:) Bedziemy musialy sie go pozbyc niedlugo;)

Aob66 a kiedy idziesz teraz na wizytę ?

Wiecie że dzień mina po usg a ja już myślę o becie. Bo Lilith i milagros nie jesteście same ja też się ciągle nakręcam ze tam nic nie będzie na następnym usg.

Ja niestety nie pomogę w sprawie siusiaczka bo nie spotkałam się z tym jak dotąd. A może to od jąderek? Mój synek miał wodniaka.
Daj znać koniecznie mocno myślę o Was

Witam nowe mamusie, wiecie co ja powoli nie ogarniam kto co napisał. Także w razie czego nie krzyczcie.

Ja ją zwykle wyspana w dxien to mi się nie chce teraz.

A i jeszcze sobie wkręcam ze mdłości mi minely bo mdłości I włożyłam dzisiaj straszny apetyt. Dziewczyny polecam w lidlu są pyszne pieczone warzywa takie jak chipsy a dużo zdrowsze.
I takie migdaly polane czekolada no mowie wam miód w gębie.

Gosi zgrabny brzusię i kreska jak się patrzy :)

Katerineczka, ja tez nocny marek jestem;)

A te czipsy to kupie jak bede w lidlu, sa mieszane smaki czy kupujesz jeden rodzaj np paczke czipsow z buraczkow?:)
Mi sie ostatnio marza czipsy albo frytki z batatow i chyba sobie takie zrobie niedlugo;)

No i mamy godzine 4... Od 3 nie śpię. Niedobrze mi, głodna jestem i na 8 do pracy... Super heheh.

Migduh:* witaj witaj:)

reklama
Też dziś spałam, nie spałam. Boli mnie gardło i mam zatkany nos. Młoda pół nocy chrapała a drugie pół rzucała się po łóżku. Ogólnie czuje się kiepsko, ale wyglądam odrobinę lepiej niż w nocy. Gardło i tak ciut lepsze niż wieczorem, bo międzyczasie 3 razy płukałam solą i spałam w szaliku.

No i objawów dajej brak, a w poprzednich ciążach już dawno było rzyganko i cyce jak donice. Aż pewnie po weekendzie zrobię betę, bo mąż ma być w domu.

Lilith przesiusiane z tym siusiakiem. Pamiętam, że lutóweczki'14 też miały milion wersji co z nim robić. Każdy lekarz czy położna mówili co innego, więc co by nie było to nie obwiniaj siebie. Dużo zdrowia dla syncia.

O mojej ciąży to prawie nikt nie wie. Powiem w rodzinie po pierwszym trymestrze, chyba że do świąt zacznę rzygać to nie będzie wyjścia.

Do góry